Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-31-2006, 04:13
Macal Macal is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Hali!
A családi élete, senkinek sem érdekel, sem az hogy hány gyereke van ,sem az, hány felesége, hány anyósa stb. stb. és éppen mikor mi a szociális problémája.
Abszolút hidegen hagy bárki lelkivilága, a játékhoz való hozzáállása, a kitalációi, a lelki félelmei, az üldözési mániája, meglátásai és elvei. Nem vagyok orvos, az ilyen jellegű problémákkal egy pszichiátert, vagy egy családi tanácsadót kell felkeresni. Esetleg lehet határidő naplót venni, és jól beosztani az időt, vagy komoly családos emberként elgondolkodni, hogy mi a fenének erőlködsz egy Internetes játékkal a család helyett.
Tiszta és érthető vélemény, végre korrekten kimondva. Tehát sommázom: aki nem úgy játszik mint ti, az menjen az alsóbb csopotba, fizetgesse csak a VIP-et, legyen belőle töltelék, és ne legyen olyan pofátlan, hogy szeretne magának kis kéket. Bár én nem láttam a játék elején, mikor regiztem semmi ehhez hasonló kikötést, hogy mennyi időráfordítással lehet ezt a játékot játszani. Talán oda kéne írni a feltételek közé, nem? Akkor esetleg még jogosnak is érezném, hogy ilyen véleményt formálsz. Hiszen, akkor tisztában lennénk vele, esély nincs rá, és akkor az tényleg ne sírjon, aki ezek mellett a feltételek mellett mégis beindult. Hogy miért játszom, ha nincs időm? mert kikapcsol, mert jó emberek ellen stratégiázni, nem gép ellen, jó látni, hogy épülget az orim, stb, sorolhatnék még okokat, de felesleges. Végigolvastam az egészet, és olyan képem van, hogy vagytok ti, akiknek ezek a körülmények kedveznek, és megfelelnek, vannak azok, akik szeretnének titeket lepiszkálni onnan, ahol vagytok, és vannak a többiek, akik csak szeretnének játszani. Nos, ezt a harmadik csoportot nem kéne alárendeni a két, szerintem kissebb csoport érdekeinek. Nos, ennyi. Köszönöm, hogy meghallgattatok.
Reply With Quote