A hetedannyi az a 7x-ese valaminek.
Az ido otod/hatod/heted-et... vagy otod/hatod/heted-ni idot
A heted "annyi" az hetszer annyi.
Mind1.
Kivancsi lennek h ki mennyi ido alatt teljesitette a top 30%-ig a heki szamot, azok kozul akik lefordultak. Egy atlagot szeretnek leginkabb. Priviben h ne offoljunk.
Mert a 2x fordulosnal ugyebar a legjobb esetben 1000 kor (elso lefordulas, 1A-ban az eltoltott minimalis ido) + 5*1000 kor (minden szinten 1000 kor,
minimalis) = 6 000 kor egy uj szemert. Es nem is probalok szamolni azzal h igazabol az mennyire realis az 1k kor az 1A-ban mert nem tom h mennyi lesz vegul is a fix heki, hiszen nincs leszogezve.
Ez igy 8-9 honap.
Ha ez az otodere es nem is szamolok hetedevel, csak 5-el... szoval ha otodere csokkenti az erre szant idot, akkor Ati szerint 40 honapba kerul jelenleg a top-ot elerni... az tobb mint 3 ev es 3 honap... (hetedevel szamolva az 4 es fel ev lesz Ati

...)
Ne vicceljetek, meg ennel hamarabb szerezhettem volna 30 fos 1A-s csopiban top koroket es a magyar hod nem 30 fobol all.
Szoval megint megkerdem Ati h mit szerettel volna odairni?
Azt allitod h most atlagban egy uj orinak 3 ev es 3 honapba telik amig lehet egy uj szeme, miutan fellep az 1A-ba?
Megint nem a javaslatokat vitatom csak ujra nem ertem ezt... ezt az egesz gondolatmeneted...
Az 1x fordulos fix heki hatart nem is foglaltam bele mert azt mondtad ilyet nem akarsz.