View Single Post
Old 08-24-2010, 05:41
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

A hetedannyi az a 7x-ese valaminek.
Az ido otod/hatod/heted-et... vagy otod/hatod/heted-ni idot
A heted "annyi" az hetszer annyi.
Mind1.

Kivancsi lennek h ki mennyi ido alatt teljesitette a top 30%-ig a heki szamot, azok kozul akik lefordultak. Egy atlagot szeretnek leginkabb. Priviben h ne offoljunk.

Mert a 2x fordulosnal ugyebar a legjobb esetben 1000 kor (elso lefordulas, 1A-ban az eltoltott minimalis ido) + 5*1000 kor (minden szinten 1000 kor, minimalis) = 6 000 kor egy uj szemert. Es nem is probalok szamolni azzal h igazabol az mennyire realis az 1k kor az 1A-ban mert nem tom h mennyi lesz vegul is a fix heki, hiszen nincs leszogezve.

Ez igy 8-9 honap.

Ha ez az otodere es nem is szamolok hetedevel, csak 5-el... szoval ha otodere csokkenti az erre szant idot, akkor Ati szerint 40 honapba kerul jelenleg a top-ot elerni... az tobb mint 3 ev es 3 honap... (hetedevel szamolva az 4 es fel ev lesz Ati ...)
Ne vicceljetek, meg ennel hamarabb szerezhettem volna 30 fos 1A-s csopiban top koroket es a magyar hod nem 30 fobol all.

Szoval megint megkerdem Ati h mit szerettel volna odairni?
Azt allitod h most atlagban egy uj orinak 3 ev es 3 honapba telik amig lehet egy uj szeme, miutan fellep az 1A-ba?

Megint nem a javaslatokat vitatom csak ujra nem ertem ezt... ezt az egesz gondolatmeneted...
Az 1x fordulos fix heki hatart nem is foglaltam bele mert azt mondtad ilyet nem akarsz.

Last edited by ErdelyMagyaria; 08-24-2010 at 05:43..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ErdelyMagyaria For This Useful Post: