Quote:
Originally Posted by Ati
Kicsit? Ötöd/hatod/hetedannyi időt kell eltölteniük az A-ban, mint eddig. Szerintem ez nem kicsit teszi pörgőssé a játékukat, hanem nagyon.
|
Könnyen megeshet , hogy csak "3k" körből tudnának fordulni a közepes szintű játákosok az A csopiban .
Viszont az ugye még mindig több mint a B csopiból fordulók ideje ami 2K kör .
Bár én úgy gondolom a fix hekis fordulás eltarthat sok emberkének akár 5K körig is , ami jóval kevesebb mint a jelenlegi rendszerben várható fordulási idő.
Bár szerintem leellenőrizhető ez is elég könnyen , meg kell nézni 2400 heki és 4800 heki közt lévő orik átlagos játékidjét .
Aztán meg lehet nézni a 4800 heki és pl a 7000 hekis orik játékidejét és utána a végén a 7000 hekitől a 9200 ig ahol kb a top van most .
Az 9200 heki fölöti játékidőt fölösleges nézni , mert ha ők le akartak volna fordulni már megtették volna vagy max aki fordulni fog azt x száz körönbelül megteszi .
Ha ezeket a körszámokat megnézi valaki aki ért hozzá , akkor elég gyorsan meg lehet látni az átlagos forgási sebbeséget .
Ha fix hekis fordulási lehetőség lenne az A csopiból biztos lenne pár emberke aki élne vele.
Mindenki attól fél , hogy lenne egy légüres tér a top 30 és a fix között ...
Szerintem sokan maradnának akik aztmondanák , hogy a B ből akarnak fordulni a jelenlegi feltételek melett . Azok mind ott araszolgatnának felfelé a fix és a top között mert nekik kevés lenne a fix heki elérése .
Számoljunk egy kicsit , most csak tippelni fogok pár számot kérek mindenkit ne vegye készpénznek .
B csopi 1K kör plusz A csopi fix heki kb 3k kör = 4K kör egy szemcsi a B csopitól .
B csopi 1K kör plusz A csopi 1K körtől 15K körig háttértől függöen= 2K körtől 16K kör is akár viszont ha ide felszenvedi valaki akkor 2K kör és forghat a B csopiból .
Tudom nagy dilema ki mit csináljon ...
El kell dönteni mi tesz jót a játéknak ha pörög és forgnak egy páran fix hekiről néhány meg csinálnak mellé megaorikat és azzal nyomulnak ?
Vagy mindenki felkínlódja, felüti a top 30-ba ha éppen tudja az orit mert olyan a héttere ...
Aki nem tudja az meg kukába dobja ahogy én is majdnem 2 ből már kukába dobtam az orit mert nem akartam vele A csopiban eltölteni 6-12k kört ...
De ezek után se akarok vele ott eltölteni annyi időt .
Totya