View Single Post
Old 08-22-2010, 20:31
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A hangsúly a "visszaszerezni" szón. Az a baj, hogy nem visszaszerzésről van szó. Olcsó a fedezés, nem foglalkozik azzal, hogy visszaszerezze, inkább visszafedezi. Újra. És újra. És megint újra.
Igen ez most is így van, hogy drága a föld felfedezése. Megint eljutottunk a játékosállomány játékfelfogásához. Kisebb a tempó, kisebb a földterület lassabb a haladás.

Lassú haladás => tamagocsi

Viszont ha a top30%-nak van esélye ütni ütni fog akárhogy is lesz. Jelenleg tamagocsi van onnantól ahol a felfedezés drasztikusan drágul.

Én ha forogni szeretnék biztosan jobban érezném magam ha tudnám, hogy akár felfedezéssel is de saját erőből fel tudok lépni X időn belül. Ha jön egy hal ami bekap belőlem egy falatot hát bekap. Visszaütöm visszafedezem stb.

Attól is jól érezném magam persze ha tudnám hogy 7000ig kell eljutni és kész. De ez nem biztos, hogy hamarabb megy 3000től felfedezve 7000ig, mint pld 3000-10000ig de negyedannyi katonából.

Befejezem mert látom, megint magamra maradtam a véleményemmel
Sergnek volt talán hasonló elképzelése a felfedezés jelentőségéről tamagocsi tekintetében, de Serg most ugy tűnik nem olvas minket

Sosem volt célom a saját érdekemben kampányolni, mivel leginkább ujrakezdtem mindig az 1A-t így gyakorlatilag nincs értelme sem saját érdekeket képviselni. Az én érdekem az ami jó az 1A harcosainak. És ez akkor is így van ha sokan nem értenek meg vagy ha nagyritkán tévedek
Reply With Quote