Quote:
Originally Posted by NewJackCity
csak azt áruld már el nekem hogy egy általad emlitett kék kilences miért fordulna le fél szemért hogy utána az oszes csopiban ujra elkelljen érnie a top1 helyet ???
ami inkább a kinszenvedéshez hasonlit szerintem mint a játékhoz
bár aki ennyire fanatikusz forgolodusz az meg is érdemli a sorsát én egyikuket sem sajnálom megérdemlik egytol egyig
igazábol az a szomoru hogy csomo embernek elmegy a kedve a játéktol mikor az A-csopi méreteit meglátja
és igaz hogy kispisti meg gipszjakab a kék 8-9esukel még 3k hekirol forogva szerezték a kék szemeik nagy részét
jobb esetben ha nem a b-bol 1800 hekirol forogva szerezték
de a nem is tudom mások hogy képzelik hogy ok is kék szemeket szerenének és nehogymár konnyitsunk hozzáálást se nagyon értem !!!
de én inkább ugy állnák hozzá az egészhez hogy lehessen 5-6k hekirol fordulni és oszintén lexarnám hogy kinek mekkora orija van és nem szivatnám a tobbi játékost azzal hogy nekik hordja a foldet nem kis szenvedés árán kotelezo jelleggel
minek mentek fol akkora hekire hogy nem tudnak utni ?
az ő bajuk és haggyuk márt ezt a kettészakad a csopi bullshitelést
mert ez megoli a játékot ami most van és a végén senki nem fog jáccani csak néhány fanatikus azt rajtuk kivul senki
|
Nem érzem magam kispistinek, meg gipszjakabnak, igaz a mostani 8 szemes orim akkor volt a-ban, amikor 5 volt neki...
Nem kell itt senkit sem sértegetni, normálisabban is tudsz Te írni sztem...
a csoport top 1. helyeket meg nem nehéz elérni, csak jó csoportba kell menni...
OFF
Bár B-ben az elfokozott szabis ori miatt most elég gázos a helyzet
ON