View Single Post
Old 08-22-2010, 01:56
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Összefoglaló, arról az irányvonalról, amit az eddigiek alapján elfogadhatónak tartok. Csak címszavakban:

• Marad a mostani top30%-os fordulás, ahogy van.
  • Marad a 2/B-ből való fordulás, ahogy van.
  • Könnyítésként bekerül, hogy egy alacsonyabb, fix hektárról is fordulni lehessen. Ebben az esetben ezt a kedvezményes fordulást 2x kell megcsinálni ahhoz, hogy plusz személyiséget kapjon az ország.
  • Több személyiséggel magasabb hektár legyen ez a bizonyos fix hektár? Ez elől nem zárkózom el, de nem is vagyok biztos benne, hogy erre szükség van.

...
Quote:
Kérlek, hogy olvasd el a témában szereplő beírásokat. Szemmel láthatóan fogalmad sincs arról, hogy miről szól a téma, és hogy rajtad kívül mások mit írnak. Ha ennyire nem érdekel mások beírása, hogy nem is olvasod el azokat, akkor kérlek, hogy maradj távol a témától, csak tök feleslegesen növeled a beírások számát. Köszönöm.
Quote:
Kérlek, hogy az összefoglalómat is olvasd el. Legalább azt...
Hat Ati en egyaltalan nem neked szantam az en osszefoglalomat... en Takanohana velemenyet szerettem volna megerteni... enyi...
Tavol tartom magam tovabba ettol, marmint a szoveges velemeny nyilvanitastol. Te vagy aki dontest fog hozni es mar reg megismertem h sajat karodra is meghozod ezeket a donteseket. Teged nem lehet meggyozni ervekkel es mar nem is all szandekomban, legyen az barmilyen tema.

Amig mukodni fog a magyar hod addig jatszom (ha persze megengeded) es fizetem a vipet ha szukseges. Amikor meg ezt is, a donteseid miatt szetrugod mint a roman hodot, akkor majd keresek mas elfoglaltsagot. Olvasni a forumot meg visszajarok (ha megengeded) es a fel-le mutato ertekeleseket fogom max nyomogatni.

P.S. Muszaj volt az utolsora a felfelet nyomnom mert ertekelem a szarkazmust, habar... na mind1...

Signing off...

Last edited by ErdelyMagyaria; 08-22-2010 at 01:58..
Reply With Quote