Quote:
Originally Posted by Ati
Összefoglaló, arról az irányvonalról, amit az eddigiek alapján elfogadhatónak tartok. Csak címszavakban:
- Marad a mostani top30%-os fordulás, ahogy van.
- Marad a 2/B-ből való fordulás, ahogy van.
- Könnyítésként bekerül, hogy egy alacsonyabb, fix hektárról is fordulni lehessen. Ebben az esetben ezt a kedvezményes fordulást 2x kell megcsinálni ahhoz, hogy plusz személyiséget kapjon az ország.
- Több személyiséggel magasabb hektár legyen ez a bizonyos fix hektár? Ez elől nem zárkózom el, de nem is vagyok biztos benne, hogy erre szükség van.
...
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kérlek, hogy olvasd el a témában szereplő beírásokat. Szemmel láthatóan fogalmad sincs arról, hogy miről szól a téma, és hogy rajtad kívül mások mit írnak. Ha ennyire nem érdekel mások beírása, hogy nem is olvasod el azokat, akkor kérlek, hogy maradj távol a témától, csak tök feleslegesen növeled a beírások számát. Köszönöm.
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kérlek, hogy az összefoglalómat is olvasd el. Legalább azt...
|
Hat Ati en egyaltalan nem neked szantam az en osszefoglalomat

... en Takanohana velemenyet szerettem volna megerteni... enyi...
Tavol tartom magam tovabba ettol, marmint a szoveges velemeny nyilvanitastol. Te vagy aki dontest fog hozni es mar reg megismertem h sajat karodra is meghozod ezeket a donteseket. Teged nem lehet meggyozni ervekkel es mar nem is all szandekomban, legyen az barmilyen tema.
Amig mukodni fog a magyar hod addig jatszom (ha persze megengeded) es fizetem a vipet ha szukseges. Amikor meg ezt is, a donteseid miatt szetrugod mint a roman hodot, akkor majd keresek mas elfoglaltsagot. Olvasni a forumot meg visszajarok (ha megengeded) es a fel-le mutato ertekeleseket fogom max nyomogatni.
P.S. Muszaj volt az utolsora a felfelet nyomnom mert ertekelem a szarkazmust, habar... na mind1...
Signing off...