Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Latom nem ertjuk egyaltalan egymast...
most megegyszer megkerdem... Tenleg azt hiszed h azert mert valaki feljutott az 1A-ig es az 1A-ban egyetlen hektart sem fedez, meg egyetlen hekit sem szerez utessel... az megerdemli a kek szamocskat?
Ha erre igen a valaszod akkor sajnalom le sem merem irni ide h mit gondolok rolad...
En azt szeretnem h legyen konyittes de ne ajandekozzunk! Legyen fix heki es azt elerni az mar valami, mert ha 6-7k hekit kell osszeszedni az mar teljesitmeny. Azert tenni kell valamit.
Az h ezzel elszakad a nagy oriktol a csoport, - es itt monronak teljesen igazat adok h 2 kulon csoport lesz az 1A-n belul - hat ez is igaz... de nem latom h mi a gond... Aki jatszani akar az 1A-ban es be akarja bizonyittani h a legjobbak koze tartozik az megteheti es azok lesznek a nagy orik ebben a csoportban. Aki csak korbe akar fordulni az meg muszaj jatszon az 1A-ban a fix heki elereseert. Tehat van aktivitas az 1A-ban, konyites is van, aki meg nem akarja es mas orit szeretne forgatni nem az 1A-st annak meg megmarad a jelenlegi feltetel is.
|
Hát tényleg nem értjük egymást. Ki mondta, hogy nem kell sem fedezni, sem ütni?? Idézd már be légyszíves. Nem hogy én nem írtam semmi ilyesmit, de senki más sem.
Amit legelőször idéztél:
"röviden: 5000 kör "tétlenség" az A-ban plusz szemért vs 2X1000 kör "tétlenség" az A-ban és 4000 kör igazi játék többi szinten plussz szemért.
A válasz egyébként igen, pont hogy játszani szeretnének ezek az emberek és nem tétlenül ücsörögni az A-ban évekig."
Ezt úgy kell érteni, és mellesleg rajtad kívül mindenki úgy is értette, hogy 5000 kör "tétlenség" = nem igazi játék, nem harcol, csak felfedez. Azért lép be mondjuk naponta egyszer, hogy eladja a megtermelt cuccot és felfedezzen egy újabb adagot. Mellesleg most pont ezt csinálja a csoport fele. Ja és nem konkrétan 5000 körről van szó, az csak egy példa volt, hogy kb ennyi idő alatt éri el a topot.
A 2X1000 kör "tétlenség" az A-ban és 4000 kör igazi játék többi szinten meg azt jelentené, hogy ugyanezt a fedezgetős, unalmas semmittevést csak 1000 körig kellene csinálnia, (persze itt sem konkrétan 1000 körig, hanem a fix heki eléréséig), aztán az a kb 4000 kör, míg körbemegy és ismét eljut A-ig, igazi játékkal telik, majd megint kb 1000 kör "semmittevés".
Szóval természetesen nem arra járna a kék szám, hogy eltölt A-ban valamennyi időt és közben nem csinál semmit, a "tétlenség" ezért volt idézőjelben.
Én ennél részletesebben nem tudom elmagyarázni.