Quote:
Originally Posted by vityu
De, ha mindenki mást adhat meg, akkor az egy káosz. Mert x-nek b,k, a helyettese, y-nak meg x,a.... Ki a fene tudja nyomon követni, hogy éppen mikor kit jelölsz ki. ennek az eredménye lehet az, hogy éjszaka a fél klánt ugyanúgy ébreszteni kell, mint eddig, mert éppen senki se tudja, hogy kin van a helyettesi staféta...
|
Ezen ne múljék, fel lehet tűntetni ki a helyettes, pl a szövetség oldalon.
De ha már ezt említetted, számomra az lesz inkább követhetetlen, ha gyakorlatilag bárki a szöviből beléphet az orimba. Most tudom hogy 5-10-15 óra múlva kb hogy fog kinézni az orim, mit kell benne tennem. Már ha nem ér külső hatás. De ha mki beléphet? Jóisten a megmondhatója és elég ha a piacra gondolok.
Quote:
Originally Posted by vityu
Bőven előfordulhat, hogy a nevesített helyettes nincs gép előtt, és akkor a segítség, mit olyan, elmarad.
|
Az mindenki felelőssége hogy olyat nevezzen meg aki sokat online és meg is bízik benne. De ha a klánból bárki tehet amire bátorsága van, az minél inkább belegondolok, annál rosszabb. Most fölveszel mondjuk egy új tagot, én honnét tudjam hogy mit fog tenni ha távolban sereget lát felém közeledni? A teljes jószándéka mellett. Sokan vannak akikkel azonos szöviben sem tudtam megmaradni, mert más elképzeléseik voltak mit kell egy akcióban tenni. Nemhogy egy orin belül.
Amúgy te magad említetted hogy nem akarod mindenki helyett magad pakolni még a tekercseket is, klánvezérként. Akkor tessék, ebben a helyzetben erre nincs szükség, és mégis van lehetőség védekezésre ha a delikvens nem elérhető.