08-20-2010, 18:36
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ŐŐŐ tán azért mert az A is a játék szerves része. lehet szeretni,vagy nem szeretni. de a kék szám azért is jár,hogy az A követelményeit is teljesíted. amúgy pedig ha ennyire unalmas az A, simán lehet akár 9 országod is azon kivül, de ha nem is akarsz ennyit, bőven tudsz 2ágon haladni ha egyszer a normál mailes,egyszer pedig az ingyen mailes csopikba fordulsz,sőt ha még ez is kevés, ott a gyors amivel csak B-ben találkozol a normálosokkal
Nekem egyedül az nem tetszik,hogy probálunk komprosszimusan engedni a lentieknek,mert tényleg elszaladt a top, de a végén már ezt is keveslik sokan (holott még be sem került), és inkább ki akarják hagyni az A-t. ha meg se próbáljátok ott a rendes játékot, mert a fórumon terjengő mumusoktól féltek, akkor nem is fogjátok szeretni. sok idő, figyelem, és tartalék kell az A-hoz, ez sok helyen elhangzik, csak arra nem figyeltek,hogy ez a hosszútávú A-s játékra vonatkozott és nem a fordulásra. egy átlagos játékos, komoly tartalékok nélkül, napi pár óra belépéssel is megtudja csinálni 2k kör alatt,úgyhogy nem beton elf, hanem üt néha, és amikor nincs annyi ideje, akkor elfedezi a kedvezményesét. egy jó 10%tornyos hadi gnómmal simán végig tudsz kúszni biztonságban a csopin, főleg ha egy elfes klánba lépsz ahol etetnek és a klán is bevédett.
|
Én soha nem azért szálltam síkra, hogy könnyebb legyen az A, pláne nem azért, hogy kihagyható legyen.
|