Thread: Sebességteszt
View Single Post
Old 08-19-2010, 22:14
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezt sem teljesen értettem. Hogyhogy nem használtad? Oda tudták adni másnak? Nem tudták odaadni másnak, mert Nálad volt. Bármikor elvihetted volna személyesen leadni egy t-pontba, és akkor nem kellett volna a 8 napot megvárni.
" T.Ügyfelünk

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy fel kívánja mondani társaságunknál kötött Kábelnet Médium szolgáltatást...
A Szolgáltatás lemondását Ön 2009 oktober 01 dátummal kérte...
Tájékoztatjuk, hogy a Maqgyr Telekom érvényes Á.SZ.F értelmében a szolgáltatás megszünését 8 napon belül teljesítjük...

Tájékoztatjuk arról, hogy a szolgáltatás lemondása díjfizetési kötelezettséget vonhat maga után..A Fizetendö díjat a soron következö számla tartalmazza , mely a MGESZÜNTETÉS NAPJÁTÓL A SZÁMLÁZOTT IDÖSZAK VÉGÉIG esedékes díjjóváírásból és hüségidö alatti felmondás esetén szerzödésbontási díjból áll "

Ez a levelük
ehhez pár apróság a szerzödésemet 2008 szept 01-én kötöttem 1 azaz 1 évre..Lejárt 2009 szeptember 01-én..A kutya nem szólt a T-Home tól hogy hé hülye marha lejárt a hüségidöd hosszabíts vagy valami vagy megszüntetjük..Így 10 én beszóltam nekik, hogy Jónapot de elsején lejárt a hüségidöm nem szeretnék hosszabítani vigyék a modemüket a kedves hölgyike meg azt mondta hogy jó rendbe elsejével megszüntetik..Kérdeztme miért nem hamarabb ?? Válasz: mert csak úgy tudja..Én elhittem így elsejével kértem a másik szolgáltatótól a netet azokhozták a saját kábelüket a T-Homos cuccal nem foglalkoztak azok meg precizen jöttek a 8. napon modemet és a kábelüket elvitték Na ezért nem ÉN vittem be a T-pontba mert egyszerüen ÉN NEM VIHETTEM

A Megszüntetésröl meg kaptam egy munkalapot aminek a fejléce az hogy Munkalap a T-online Kábelnet szolgáltatás leszereléséhez..Ott meg leírták a melót amit elvégeztek..
Reply With Quote