Thread: Sebességteszt
View Single Post
Old 08-19-2010, 21:30
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ennek ellenére az én tapasztalatom az, hogy normálisan állnak hozzá ilyen esetben is. Nekem egyszer se mondták, hogy a minimumot teljesítik, így jártam. Valamit mindig próbáltak tenni, hogy meglegyen a csomag maximumja is, még akkor is, ha fizikailag nagyon messze voltam a központtól.
Ha JÓl sejtem Ugye a Fövárosban élsz ahol elég nagy a konkurencia a többi szolgáltatóval..na most ez azokon a helyeken ahol a T-home a piac felosztása miatt gyakorlatilag egyeduralkodó lásd pl a Dél-Alföld ott kritikán aluli a hozzáállásuk...

Csak egy apróság nem tudom tudod-e azt hogy ha megkötsz egy szerzödést és mondjuk ugyanaz a csomag mondjuk egy hónap mulva akcióban sokkal olcsóbb akkor TE mint RÉGI elöfizetö nem vagy jogosult az akciós csomagra....

Ennyi ... Te fizeted mondjuk a havi 10.000-et míg aki egy hónappal késöbb akcióban rendelte meg UGYANAZT ö már csak havi 7800-at fizet érte..ugye milyen korrekt az egész ?????

na most a mostani szolgáltatómnál ilyen nincs ugyanis az akció a RÉGI ügyfelekre is vonatkozik..Na ÉN ezt nevezem korrekt hozzáállásnak ....

Mint feljebb is írtam az is olyan korrekt hozzááállás volt, hogy nem is használod már a modemüket de ök kikötötték a szezödésben / és ha tetszik ha nem aláírod a szezödést mert nem volt más /, hogy amíg el nem viszik a modemet azt az idöt is ki kell fizetned , de max 8 nap , mert 8 alatt kötelesek a modemüket eltakarítani a lakásodból....

Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem miindig a szolgáltató a ludas a sebesség csökkenéséért

Egy érdekes cikk ebben a támában

Fele annyi az internetsebesség mint amiért fizetünk

Last edited by Blacky; 08-19-2010 at 21:38..
Reply With Quote