Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Amúgy du. volt egy félreértésem sztem (és tán monrónak is)... bár még mindig nem értem Ati-t hogy a fix hekis fordulás hogy befolyásolná a klánbelépéseket és a kedvezményeket akár közvetetten is...
De ha már tévútra futottam, sztem nem lenne egy haszontalan ötlet az,ha a klánbalépési kedvezményeket nem a top30-hoz kötnénk,hanem a fordulási fix hekihez (feltéve ha egyáltalán bekerül ez a változtatás). Ez amellett hogy nagyban segítené a feltörekvő klánokat az elf mocsár átugrálásában,még 1 indok is lenne,hogy miért probálja meg a top30-at az ember egy nagyobb klánban akár. főleg,hogy egy jó betonelf minden nagyklánban elfér kaját termelni és a védelmet erősiteni 
|
Ez szerintem felejtos, hiszen ez a kedvezmeny, mint kiderult, tobbet art, mint hasznal sajnos, a rallaskori kidobalasok miatt. Ne terjesszuk mar ezt ki meg jobban...

Ertem ez alatt azt, hogy aki kihasznalja, es atmegy mas klanba, hogy tudjon utni, pofara esik, mert a masik klan is kihasznalja, es kidobalja a tagjait... (Persze ha megvalosul a tobb koros klanbol kitetel, akkor nincs gondom az otlettel)