Quote:
Originally Posted by none
ha 4k hekiig kell felmenni könnyen lehet hogy többen merne bevállalni mást is elf helyet mivel kisebbek a veszteségek.. egy ütés miatt nem veszíti el 1 hónap "munkáját".. kevesebb pénzből is el lehet érni amit a feljövetel aaltt simán össze lehet szedni.. ha nem kell attól félnie hogy elbukja a hónapok alatt összefedezgetett földet talán még kedvet is kap néhány ember az 1/A-hoz.. a te javaslatod semmit nem változtat..
elfmocsár eltüntetésem miért cél? ha nem lenne elfmocsár akkor lenen ott egy szakadék.. lehet elfeket nehéz beverni, de a semmit még nehezebb 
új csoport kialakulása.. erre lehetne jó az amit Tsobi mondot.. személyiségenként növekvő top (egy fordulással +szem de mindig az Aban vagy bben többszemes orihoz mért top elérése szükséges) ez a megoldás semmilyen szétszakadást nem jelentene hosszútávon.. az Aban kezdőknek nagy segítség lenne aki meg 10 szemmel szaladozik kicsi nehezítést kapna..
erre az az ellenérv se helytálló, hogy ez nehezítés, mert a cél az Aban kezdőknek való könnyítés.. a javaslat nekik nagy könnyítést jelent(lehet a jobbaknak nehezítés, de amiért a topik elindult arra megoldást jelenthet) és akár fel is lendítheti a csoportot bár ezt nem lehet megmondani előre..
|
Ha ezt nekem címezted lécci fordítsd le magyarra. Ha másnak akkor kérlek ne engem idézz elötte. Semmit nem értettem belőle bocsi