View Single Post
Old 08-18-2010, 21:19
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by none View Post
ha 4k hekiig kell felmenni könnyen lehet hogy többen merne bevállalni mást is elf helyet mivel kisebbek a veszteségek.. egy ütés miatt nem veszíti el 1 hónap "munkáját".. kevesebb pénzből is el lehet érni amit a feljövetel aaltt simán össze lehet szedni.. ha nem kell attól félnie hogy elbukja a hónapok alatt összefedezgetett földet talán még kedvet is kap néhány ember az 1/A-hoz.. a te javaslatod semmit nem változtat..
elfmocsár eltüntetésem miért cél? ha nem lenne elfmocsár akkor lenen ott egy szakadék.. lehet elfeket nehéz beverni, de a semmit még nehezebb
új csoport kialakulása.. erre lehetne jó az amit Tsobi mondot.. személyiségenként növekvő top (egy fordulással +szem de mindig az Aban vagy bben többszemes orihoz mért top elérése szükséges) ez a megoldás semmilyen szétszakadást nem jelentene hosszútávon.. az Aban kezdőknek nagy segítség lenne aki meg 10 szemmel szaladozik kicsi nehezítést kapna..
erre az az ellenérv se helytálló, hogy ez nehezítés, mert a cél az Aban kezdőknek való könnyítés.. a javaslat nekik nagy könnyítést jelent(lehet a jobbaknak nehezítés, de amiért a topik elindult arra megoldást jelenthet) és akár fel is lendítheti a csoportot bár ezt nem lehet megmondani előre..
Ha ezt nekem címezted lécci fordítsd le magyarra. Ha másnak akkor kérlek ne engem idézz elötte. Semmit nem értettem belőle bocsi
Reply With Quote