View Single Post
Old 08-17-2010, 18:11
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Cseppet fals a logikai felépítésed.

A te szavaidat is használva kérdem:

Ha a top50%-ig olcsó a felfedezés --> ha a top50%-ig gyorsabban hozzák a földet és ettől nő a csopi összföldje

Mitől nő a top30% feletti orik mérete ezáltal a top30% határa?
(mert alattuk nő a föld és az orik ez nem változtat a top30% méretén és határán!)

1. Nekik ugyanugy x ezer katona marad a felfedezésük! ---> nem nőnek jobban mint eddig!

2. Az alattuk lévőknek olcsóbb a felfedezés tehát ők jobban nőnek mint a top30% ---> hamarabb utolérhetőek mint eddig!

Nos sztem ez a jó logika.
elmondom hogy szerintem miért növelné a tophatárt az olcsó fedezés:
mostanában van egy ismétlődő séma ha megfigyelted!
fedezget mindenki mint az állat majd amikor elérnek egy megfelelő méretet jönnek a kis földszüretelők(lásd minigun és társai),és szépen learatják a megfelelő méretű fedezgetőmatyikat.
amennyiben a fedezés olcsóbb lesz és gyorsabban történik akkor ilyen "földszüret" gyakrabban fog történni.
a fő probléma az hogy ezek a játékosok nem is akarnak játszani!!!csak dekkolnak nyomkodják a fedezgetésgombot és kapufa!!számtalanszor meg lehetett figyelni amikor kiválltak a kissebb orik szarrágyúrva az aktívabb klánokból,és visszatámadás nélkül végigverték a szegénykéket akik nem tudnak fordulni,pedig egy kis figyeléssel simán lehet profitálni is ezekből a szüretekből,mint például a már sokszor emlegetett Balázs FC-s eset.
azzal egyetértek hogy a fix heki kettészakítja a csopit,és szerintem a toptolódást sem állítja meg max lassítja egy kicsit.sőtt véleményem szerint a tophatáron ugyanúgy megmarad majd egy jó vastag elfmocsár.
igazság szerint nem tudom mi lenne a jó megoldás,talán az olcsóbb fedezés kissebb károkat okozna mint a fixheki,de hosszútávon ez is csak felfelé pakolná a földet.
már magamelőtt látom a napot amikor a tophatár növekedése miatt egyre nagyobb országokra kimehetek kisklánozni
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)

Last edited by Killer; 08-17-2010 at 18:13..
Reply With Quote