Thread: Sebességteszt
View Single Post
Old 08-16-2010, 19:26
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
nekem lejárt a hüség idöm adott hónap 31-én és köv. hónap 1-én már az új szolgáltató modeme müködött , de mivel a T. a modemét csak 5 nap múlva vitte el bizony bizony leszámlázta azt az 5 napot pedig már nem is használtam ....3 hónapig küldték a felszólítást , hogy fizessem ki az elmaradásomat mert különben megszünik a netem és a telefonos ügyfélszolgálaton az istennek sem akarták azt megérteni, hogy ÉN az adott 5 nap alatt amit kiszámláztak már nem használtam az szolgáltatásukat hiszen már nem is az a net megy nálam.aztán meguntam bementem a t-pontba azt ott is elmondtam mindenzt és nem fizettem..Aztán még jött 2 felszólítás aztán egy levél, hogy felmondták a nem létezö szolgáltatásomat és lekapcsoltak a netröl arról a netröl ami már 3 hónapja amúgy sem volt hiszen a hüség idöm megszünt és nem hosszabítottam.. Szóval ennyit erröl a T ganéról..
Akartam is kérdezni, hogy ugye nem fizettél nekik, de ez jó sztori. Az azért nem semmi, amikor azzal fenyegetőznek, hogy elvesznek egy nem létező dolgot
Reply With Quote