Quote:
Originally Posted by BeeLord
A jelenleg általunk fizetett pénzért a T-Online most max 15, minimum 5 megabites letöltési sebességet ajánl (1 éves hűségnyilatkozattal, TV és telefon nélkül). Az általad belinkelt Hipernet csomag elmarad ettől. Mindamellett a legnagyobb gondot jelenleg az jelenti, hogy szeptember közepéig él a hűségnyilatkozatunk.
|
Hála a magasságos jóistennek aki természetesen nincs Én nagy nehezen megszabadultam a T nevezetü gittegylet fogságából..Amiket belinkeltem az egy kis szolgáltató ahol figyelnek az emberre ha gondja van és nem kell órákat gombokat nyomogatni, hogy végre egy élö emberrel lehessen beszélni aki csak annyit tud mondani, hogy idézem : " Ezt sajnos telefonon nem tudjuk megoldani kérem keresse fel a lakóhelyéhez legközelebbi T-pontot "
Arra nagyon nagyon figyelj, hogy ha lejár a hüségszerzödésed azzal még nem szünik meg a kálváriád ugyanis 8 napon belül kell leszerelniük a modemet ha nem hosszabítasz és azokat a napokat amíg nem viszik el a modemet bizony bizony leszámlázzák ezek az ótvarosak....
nekem lejárt a hüség idöm adott hónap 31-én és köv. hónap 1-én már az új szolgáltató modeme müködött , de mivel a T. a modemét csak 5 nap múlva vitte el bizony bizony leszámlázta azt az 5 napot pedig már nem is használtam ....3 hónapig küldték a felszólítást , hogy fizessem ki az elmaradásomat mert különben megszünik a netem és a telefonos ügyfélszolgálaton az istennek sem akarták azt megérteni, hogy ÉN az adott 5 nap alatt amit kiszámláztak már nem használtam az szolgáltatásukat hiszen már nem is az a net megy nálam.aztán meguntam bementem a t-pontba azt ott is elmondtam mindenzt és nem fizettem..Aztán még jött 2 felszólítás aztán egy levél, hogy felmondták a nem létezö szolgáltatásomat és lekapcsoltak a netröl arról a netröl ami már 3 hónapja amúgy sem volt hiszen a hüség idöm megszünt és nem hosszabítottam.. Szóval ennyit erröl a T ganéról..