Quote:
Originally Posted by Ati
Számomra kezd körvonalazódni egy olyan irányvonal, amiben a többség egyetért. Időnként felbukkan egy-egy ember, aki újra és újra felhoz olyan javaslatokat, amiket már rég kibeszéltünk és elvetettünk, dehát ez a nyilvános fórum velejárója.
|
Quote:
Originally Posted by SATU A HODITO
Mar lassan 3 honapja csak vitaztok,hogy lenne jo
mar az elso nap Pool leirta amit 1 kicsit atirtok es mar jo is mindenkinek
ötlet az 1A fordulás könnyítéséhez:
1,- Top 50%-ban eltöltött 336 kör + 1.000 kör
- 2B-bol nem lehet fordulni! (fagyasztas akit erint)
Vagy
2,- A fellépési hektár (általában 2.400) 3*-esének megléte + az 1000 kör
- 2B-bol nem lehet fordulni! (fagyasztas akit erint)
Vagy
3,ha van orszagod az 1A-ban
- 1A-s orszag Top 20%-ban eltöltött 336 kör + 1.000 kör
-+ 2B-ben 2000 kör
Azt hiszem mindenkinek megoldhato barmelyik.
|
Teljesen egyettertek ezen a javaslatok barmelyikevel es akarmelyiket elfogadnam, de h 2x fordulni?
Sokkal konyebb az amit Ati nagyon akar a 2x fordulassal, csak azt nem ertem h miben segiti az 1A-t... igy fellepnek 2-bol ahogy megvannak a feltetelek, irany 1 fos klan es nem csinal semmit 1000 korig, be se nez az orszagaba... ez kinek jo? Miutan megvan az 1000 kor lefordul es irany ujra az 1A-ba ujabb 1000 kor tetlensegre?... Nem ertem a logikajat az egesznek...
Jatszani szeretnenek ezek az emberek vagy azert csinaljak h megmutassa a havernek h van tobb szemes orija? Az uj szemelyiseg eleresenek lehetosege kiemeltem h fontos, de azt is mondtam h ugyan olyan fontos az is, h csinaljon is erte valamit. Feljutni 1A-ig az irto keves szerintem!
A lehetoseget kell megadni nem ajandekozni, mert szerintem ez ajandek reszedrol Ati. Nagyon naiv vagy idiota az aki azt hiszi h nem szukseges mas szempontokat is figyelni es megertem h neked ez miert jo, csak azt nem ertem h igazan miben segiti az 1A-t.
Tudom az is lesz valasz h mar most is van lehetoseg megszerezni a +szemt... Ezt ne irjatok mert akkor megint szetoffoljuk a topickot 3 oldalon keresztul.
A szavazast meg nem ertem miert van ha ugysem er semmit. Elvileg szavaztak az emberek es megvan az eredmeny is. amiota nezem ezt a topick-ot ugyan az az otlet vezet...