Quote:
Originally Posted by Ati
Én nem látok benne ellentmondást.
A számok has számok lesznek, csak a példa kedvéért:
Mostani helyzet: felmegy A-ba, és eltölt ott 5000 kört, mire fordulni tud. Ebből 5000 kört végigunatkozik, mert elfként csak felfedez, már játszana inkább a lenti csoportokban.
Egyik lehetséges változtatás: felmegy A-ba, ahol eltölt 1000 kört, amit tegyük fel végigunatkozik, majd lefordul (plusz személyiség nélkül). Még 4000 kör, mire újra felér, majd újabb 1000 kör "unalom". Ezután már plusz személyiséggel fordulhat. Szemben az első példa 5000 kör unalmával, itt csak 2x1000 kört unatkozott, közben 4000-t játszott.
Sőt, ha reális könnyített fordulási feltételeket sikerül találni, akkor talán A-ban sem elfként kell fedezgetnie, hanem ott is tud élvezetesen játszani. (Amiből még akár az is lehet, hogy megtetszik neki, és marad tovább.)
|
Nem vagyok a könnyitett fordulás ellen,sőt...
Sztem is jó ötlet, mert sok olyan játékos van akinek tényleg nincs ideje az A-ra, vagy csak simán nem tetszik neki ez a klánozos játék,és őket is figyelembe kell venni
De abba nem látok logikát, hogy aki most az elfett választja az miért választana mást a könnyitett fordulásnál. mennyiben kell másképpen játszania akkor ha mondjuk nem 10k hekiig kell felmásznia,hanem csak 6k hekiig. ugyanaz marad a játék rendszer és minden, nem értem azt,hogy ha most valaki felütné magát 6k hekiig akkor 10k-ig már miért nem akarja és miért fedezne inkább.
Tovább megyek, sztem a mostani top szint sokkal inkább aktív játékra kényszeriti azokat az országokat akiknek megvan a lehetőségük (idejük) erre,
mert egyszerüen csak úgy van reális esélyük arra hogy 1,5-2k kör alatt forduljanak.