View Single Post
Old 08-13-2010, 00:37
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Paliking View Post
Tsobi, ez nekem nem tetszik.
Egyrészt, ugyan nem számoltam, meg sosem érdekelt, mennyivel léptél fel, és mennyiből forogtál le, de nekem többnek tűnt az ami elégett rá.
Másrészt egy-két apróságot elfelejtesz, amit kisklánban vagy kezdőként nem kapsz meg:
1. te forogtál már, tudod hogyan kell A-ban játszani
2. nem kellett kajával és termeléssel foglalkozni, ha szóltál, hogy "toljatok még lét", akkor volt. Akkor is ha a te sereged éppen piacon volt, stb...
3. egy ori át lett építve azért, hogy kaphasd az éplistákat - ennek is volt költsége...
4. megtehetted azt, hogy kiküldted a sereged, és szóltál, hogy figyeljetek rám lécci...
5. mindig volt készültség klánfelmérésre, így nem kellett kimenned olyan orikra, akik keveset adnak
6. megtehetted, hogy ork vagy

én is felmentem a topba 5-600 kör alatt, kb. 10 yard volt, de szerintem az A-ban lévő orik 80-90%-ának nincs ennyi pénze és tapasztalata, hogy ezt megtegye. Ezekért az orikért indult útjára a javaslat, hogy az A ne a végállomást jelentse nekik.

Szóval szerintem van mit köszönnöd a klánnak. Egyszer próbáld meg egyfősben megcsinálni napi 20-22 távollal, és úgy, hogy 8k heki körül már igen kevés lesz az a 4 yard ami befér az oriba...
Sok mindenben igazad van, de megintcsak azt mondom,hogy ehez nem kell nagy klán. kisklánban könnyebb klánütéssel haladni sztem és mint sokan, ütni, termelni, ütni,termelni... Anno a mostani lámavadász csapattal is így mentünk fel oda ahol vagyunk, és volt olyan amikor nemhogy egység, de még max kp se volt a klánban,és elkezdtük azt hogy termelünk és klánban ütünk.

Remélhetőleg erre Ts-sel bizonyitékot is adunk majd 1-2hónap múlva, hogy frissen fellépett orikkal, nulla A-s háttérklánnal is úgyanúgy teljesithető a csoport.

Reply With Quote
Sponsored Links