Quote:
Originally Posted by Tsobi
Így van, én egy nagyobb klánban voltam és mint ilyentől, nem kaptam meg azokat az előnyöket, amiket egyébként meg kellett volna - úgy érzem.
Bár klánütés nem hátráltatta a felmenetelemet, ugyanígy nem is segítette, szóval úgy érzem ez nagyjából egál.
|
Tsobi, ez nekem nem tetszik.
Egyrészt, ugyan nem számoltam, meg sosem érdekelt, mennyivel léptél fel, és mennyiből forogtál le, de nekem többnek tűnt az ami elégett rá.
Másrészt egy-két apróságot elfelejtesz, amit kisklánban vagy kezdőként nem kapsz meg:
1. te forogtál már, tudod hogyan kell A-ban játszani
2. nem kellett kajával és termeléssel foglalkozni, ha szóltál, hogy "toljatok még lét", akkor volt. Akkor is ha a te sereged éppen piacon volt, stb...
3. egy ori át lett építve azért, hogy kaphasd az éplistákat - ennek is volt költsége...
4. megtehetted azt, hogy kiküldted a sereged, és szóltál, hogy figyeljetek rám lécci...
5. mindig volt készültség klánfelmérésre, így nem kellett kimenned olyan orikra, akik keveset adnak
6. megtehetted, hogy ork vagy
én is felmentem a topba 5-600 kör alatt, kb. 10 yard volt, de szerintem az A-ban lévő orik 80-90%-ának nincs ennyi pénze és tapasztalata, hogy ezt megtegye. Ezekért az orikért indult útjára a javaslat, hogy az A ne a végállomást jelentse nekik.
Szóval szerintem van mit köszönnöd a klánnak. Egyszer próbáld meg egyfősben megcsinálni napi 20-22 távollal, és úgy, hogy 8k heki körül már igen kevés lesz az a 4 yard ami befér az oriba...