Quote:
Originally Posted by Ati
Nem lehet célja a játéknak, hogy "ha játszani akarsz, akkor törölj, és kezdj új országot".
|
Hat a magyar hodon kivul mar ez az egyetlen teljesitheto folytonossag.
Es kerlek valaki mondja azt h nem igy van h veszekedhessem egyet vele priviben vagy mas topickban
Quote:
Originally Posted by Ati
Én a könnyítés lényegét abban látom, hogy aki nem szereti az A-t, annak is meglegyen a folyamatos játék, a folyamatos haladás.
Nem abban, hogy mostantól mindenki tucatnyi személyiséggel rohangásszon.
Semmiképp nem támogatom, hogy a mostaninál hamarabb plusz személyiséget lehessen szerezni. Csakis azt, hogy a plusz személyiség megszerzésére fordított időt minél jobban olyan közegben töltse, amit szeret. Ez választhatóan vagy az 1/A, vagy az 1/A-n kívül.
|
A jatek lenyege, a cel amit el kell erned, az h tobb szemelyiseged legyen. Ezt ugy tod elerni ha a legjobbak koze kerulsz. Jelenleg ez meg teljesitheto a magyarban, egyesek szerint, en nem nyilatkozhatom errol. A kerdesem a kovetkezo: Meddig lesz teljesitheto es kiknek?
Amikor oda kerul a dolog h mar nem lesz erdemes a magyar hoditot sem jatszani, mert nem lehet mar uj szemelyiseget szerezni, akkor megcsappan a vip-ek befizetese es szep lassan rajon Ati es a stabb h ingyen tovabba nem csinalhatjak.
Vagyis lehet vaganykodni, meg bolcskodni h en megcsinaltam es akkor csinalja meg mas is... Egy a lenyeg szerintem.
Ha akarjatok h a hodito tovabba megmaradjon akkor valtoztassatok es legyen elerheto a plusz szemelyiseg megszerzese.
Ha nem szeretnetek ezt az sem baj... majd egy par ev mulva olvasni jartok furomot es jatszani az 1A-ban 4 db ori mint ahogyan mas nyelvu hodban is van (jelenleg).
Es tom h most sem ismerik be azok akik tehettek volna valamit, es azt sem ismerik be h tevedtek, na meg soha nem is fogjak... de megis ok engedtek meg h belefulladjon a jatek es ne legyen ertelme jatszani.
Ne tegyetek ezt a magyar hoddal is pls.
Csak azert irtam ezt h legyen tiszta a lelkem h en megprobaltam raebreszteni egyeseket a kovetkezmenyekre. Majd par ev mulva mikor bezarjak a magyar hod kapuit is, akkor tudjam azt mondani: en megprobaltam!
P.S. Kar lenne erte, mert kiprobaltam minden ehez hasonlo browser jatekot es egy sem ennyire jo. Itt minden jol ki van gondolva, tobbi mind gyerek cipoben jar, vagy nincs hozza rendes sugo mint itt (vagyis gyerekcipoben jar).