View Single Post
Old 08-12-2010, 11:45
Takanohana Takanohana is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Pepa View Post
Amikor én egyedül mentem végig A-n akkor 15 milliárdra volt szükségem hozzá. És akkor is csak a top aljára jutottam. A mostani szövetségeseim szintén egyszemesek és az 1-2 yard tartalékjukra azt gondolják milyen sok. Én már most elkezdtem gyűjteni, hogy velük ismét fel tudjak menni. Az A nagyrészt az időről és pénzről szól. Sok idővel és sok pénzzel hamar fel lehet menni. Legjobb példa erre egy kiváló játékos társunk aki 10 nap alatt ( 240 kör) ment fel 10k hekire. De ha belegondolunk, hogy mit is ad az első kis kék kettes akkor tényleg nem értem miért baj az, ha valaki nem tudja 1000 kör alatt megcsinálni? Nekem az első kis kék ketteshez, több mint egy év kellett.
De hát pont az lenne itt a lényeg, hogy az alatt az egy év alatt mit csinálsz. Lehetne választani, hogy ücsörögsz egy évig az A-ban, termelsz-fedezel és közben izgulsz, hogy ne verjék le rólad, amit nagy nehezen fedeztél, vagy viszonylag kevés A-ban töltött idő után lefordulsz (egyelőre a semmiért) és ismét végigmész a szinteken, játszva, harcolva. Akinek egy év a topba jutni A-ban esetleg szívesebben választaná a második megoldást. Az eredmény meg ugyanaz a kék szám.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Takanohana For This Useful Post: