View Single Post
Old 08-12-2010, 10:09
Takanohana Takanohana is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by richardka View Post
Én fixre akarom tenni a lefordulási határt ugy hogy szegény orika megkapja a kék számot.

Abba mi a biznisz hogy hogy 2x menjek végig egy kék számért

Annak semmi értelme hogy 4000 hekin legyen ilyen könyitett fordulás kék szám nélkül, bár a többi szinthez képest lépegetési határnak tökéletes, csak éppen nincs kihivás, cél
legyen 6-7000 a lefordulási határ és kapja meg a kék számot, ha oda eljut szegény szerencsétlen flotás és ott is tud lenni pár körig mig megvan a topkör hadd forduljon le
Abban tökre egyetértünk, hogy legyen fix a lefordulási határ. A 6-7000 hekit én már soknak tartom. Még úgy is, ha rögtön kék szám járna a fordulásért.

A javaslat azokat célozza, akik vagy nem szeretnek A-ban játszani, vagy nem tudnak ott boldogulni. Mondjuk idő hiány miatt. Komoly klán nem fogja rájuk pazarolni az energiáját, főleg úgy nem, hogy a cél deklaráltan a mielőbbi lefordulás. Ezt miért szponzorálná egy klán? Vagy egymásra talál pár ilyen ország, vagy egyszemélyes klánban próbálkoznak. Lassan haladnak, mert a fedezés drága, a termelés lassú (kevés időt A-ban töltő játékos nem engedheti meg, hogy ne legyen mindig teljes a védelme). Így a 6-7000 hektár elérése is nagyon lassan megy. Ha végre eléri, akkor már nem biztos, hogy lefordul kedvezményesen, hanem azt mondja, hogy rászánok még egy fél évet, ha már másfelet rászántam, elérem a topot és másik országokkal forgok. Inkább, mint hogy megint megmásszam a 6-7000 heki felé vezető utat.

Ha pl a 2400 X 2 = 4800 heki a fix lefordulási határ, akkor sokkal könnyebben választja ezt, még ha még egyszer körbe is kell menni a kék számért. Ja és az a biznisz a kétszer körbementelben, hogy játszik közben az ember, olyan közegben, ahol tud is játszani, nem csak ül az A-ban és számolja az ott töltött hónapokat.

Szerintem.
Reply With Quote