View Single Post
Old 08-12-2010, 09:35
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Én ezt nem így értékeltem. Egy péld volt arra, hogy akár 1000 körüli körszámmal is fordulóképes tud lenni valaki, akinek megvan a megfelelő tudása és háttere.

Vagyis "normál esetben" nem kell semmit változtatni, bőven teljesíthető a fordulás.

A könnyített fordulással szerzett plusz személyiség erre rátesz minimum 5000 kört, ennyi idő alatt ő megszerez 2 személyiséget is.

Szerintem ez reálisan lefestette, hogy egy esetleges könnyítés okozta plusz 5000 kör biztosítja a jobb és sokkal gyorsabb haladást azoknak, akik sok időt tudnak a Hódítóra szánni, miközben lehetőséget ad a lassabb, de belátható idejű haladásra azoknak is, akik csak kevés időt tudnak rászánni.

még mindig nem venném el a könnyített fordulással a kék számot. Az hogy valaki jó klánba van és megfelelő a háttere azok hamar felmennek a topba
de ezek az elhanyagolható dolgok, miattuk felesleges is változtatni is valamit

Én fixre akarom tenni a lefordulási határt ugy hogy szegény orika megkapja a kék számot.

Abba mi a biznisz hogy hogy 2x menjek végig egy kék számért

A másik tavaly vagy tavaly előtt majdnem a fele volt a top, jövőre mennyi lesz?? és ugye max 2400 hekivel léphetek fel a kettőből, akkor is ha a kettőbe felmentem 3600 hekire

és 5000 hekin mennyi is már 1 heki fedezése?? mennyi kati?? és ugye itt meredeken megy fel.

Én azt hittem azért nyílik a topik hogy gátat szabjunk az IRREÁLIS top határ növekedésnek, ugy hogy a 2-be fix a határ és 1 heki fedezéshez 5000 heki felett már irreális drága a katona

ha félreértettem a topik nyitási szándékot akkor hagyjuk, engem nem fog érinteni így se meg ugy se, Csak mondjuk szerettem volna pár havert visszacsábítani a játékhoz

Annak semmi értelme hogy 4000 hekin legyen ilyen könyitett fordulás kék szám nélkül, bár a többi szinthez képest lépegetési határnak tökéletes, csak éppen nincs kihivás, cél
legyen 6-7000 a lefordulási határ és kapja meg a kék számot, ha oda eljut szegény szerencsétlen flotás és ott is tud lenni pár körig mig megvan a topkör hadd forduljon le
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to richardka For This Useful Post: