View Single Post
Old 08-12-2010, 07:05
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post

Összegezve ezt az 1088 kört bizton állíthatom, hogy nincs szükség az 1/A-ból való fordulás drasztikus könnyítésére, hisz a mezőny erőssége ezt abszolut nem indokolja és egy felkészült játékos, aki birtokában van a megfelelő tudásnak, egy picivel szervezettebb klánnak és a fent nevezett anyagi javaknak (amiket út közben is ki lehet termelni), az biztos, hogy kis időráfordítással (értsd: ütésenként 3-5 óra/ nap) hamar eléri a top30%-ot.
Tegnap direkt nem írtam hozzá, mondjuk azt hogy begépeltem egy valag betűt, majd nem küldtem el, mondom alszom rá egyet

Gratula a fordulásodhoz, szuper gyerek vagy, de ....
ugye te is tudod hogy amit írtál az nem éppen szokványos, a kérdés nem az volt hogy ki tud egy jó klánba bemenni és gyorsan lefordítani az orit, ugy hogy van ott tartalék
a számaid pontatlanok ebbe ne menjünk bele
vagy most azzal hogy ezt leírtad ezzel ki lehet jelenteni hogy az egész topik felesleges??

Azokról van szó akik kb. 2000 hekin lépnek fel úgymond kisebb klánba vannak és nem egy nagy tartalékkal
és arról van szó hogy a top egyre jobban feljebb tolódik, míg ez az egyén elér a mostani tophoz újra feljebb megy

Vedd a hozzászolásomat ugy hogy aludtam egyet rá, és higgadtan írtam.

ja meg az időhöz hozzászólva, a lenti szinteken pl a gyorsba kevés a 3 ora naponta, te meg kijelented hogy böven elegendő az 1-be ennyi idő

csak én érzem magam ugymond furán ahogy elolvastam a hozzászolásod??

Mintha nem is te irtad volna ezt

Last edited by richardka; 08-12-2010 at 07:07..
Reply With Quote