View Single Post
Old 08-11-2010, 22:46
Redback's Avatar
Redback Redback is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Index.hu? Legyen. Sőt, akkor legyen most már kompletten a bulvár.

Szóval a médiának ez az ága az emberek izgalom, botrány és megdöbbenés utáni vágyára alapoz. Jelenleg is élő tendencia, hogy a közönség egyre többet akar: 20 éve mondjuk még elég volt egy olyan hír, hogy valamelyik hollywoodi sztár vett magának egy luxushajót, ma már viszont arról is tudnunk kell, hogy az egyik random agyonplasztikázott plázacica naponta hányszor végez nagyobb munkát a WC-n. Egyszerűen arról van szó, hogy a bulvár az olvasóival együtt egyre olcsóbbá válik. Engem inkább az érdekelne, hogy mindez hova vezet? Hiszen bizonyára vezet még ennél is lejjebbre ez az út. Tudom, furcsán hangzik így kimondva, de az emberi történelem egy újabb sötét korszaka következik?

És visszatérve az eredeti témához: elképzelhető, hogy bár a maguk alpári módján, de az általam említett oldalak is erre igyekeznek rámutatni? Szándékosan, vagy se, de szerintem mégis azt mutatják, hogy valami rohadtul nincs rendben (lásd: Redback hozzászólása).
Nekünk a Kelet-Magyarországhoz jár valami bulvár lap. A családunkban mikor kivesszük a postaládából, egyből odarakjuk a már régi, kidobni való újságokhoz. Nomeg amikor az egyik kereskedelmi tv adóra kapcsolok, hátha megy valami jó film, és éppen a reflektor megy... Az valami "felemelő" érzés.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]

Non omnis moriar (#701164) [3/G]
Reply With Quote