View Single Post
Old 07-27-2006, 18:20
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Thumbs up

nekem tettszenek ezek az ötletek. egy kettőnek a brutális erejétől megborzong a hátam, de végülis mindenki erősödik ennyivel, szóval nem hiszem hogy nagy gond lenne. nyilván változna a dolog, de így legalább érne valamit a többi személyiség.

mert én pl a varázslót 5.nek választanám 1/A-ba ahol pl eleve csak annyi varit tartanék hogy ne csökkenjen a készülim hosszú távon a 3-4 körökre feltett védelemnél... varisként is tudós lennék óriással. ezzel a módosítással talán már gondolkodnék azon, hogy melyik legyen.

tettszene a módosítás, bár nehezebbé tenné eleinte a játékot.

(apró módosítás de sokat változtat jó irányba szerintem. ez is olyan, mint erősíteni az ork seregét védelemnre picit, az ember seregét is erősíteni és a hullának is adni valami egyszerűbb védelmet, mert nagyon gyérek ezen a téren ezek a fajok, ha belevesszük hogy a tekiket vlahogy kevésbé lehetne meglovasítani, vagy nem lenne ekkora hazavágás egy ügyes kitekizés, akkor színesebb lenne a játék, mert egy-egy célra nagy biztonsággal megfelelne több faj is, nem csak egy... (azért is van zárójelben, mert offtopic téma, lehet hogy majd nyitok ennek is megbeszélést, ezt hagyjuk itt...))
Reply With Quote