nekem tettszenek ezek az ötletek. egy kettőnek a brutális erejétől megborzong a hátam, de végülis mindenki erősödik ennyivel, szóval nem hiszem hogy nagy gond lenne. nyilván változna a dolog, de így legalább érne valamit a többi személyiség.
mert én pl a varázslót 5.nek választanám 1/A-ba ahol pl eleve csak annyi varit tartanék hogy ne csökkenjen a készülim hosszú távon a 3-4 körökre feltett védelemnél... varisként is tudós lennék óriással. ezzel a módosítással talán már gondolkodnék azon, hogy melyik legyen.
tettszene a módosítás, bár nehezebbé tenné eleinte a játékot.
(apró módosítás de sokat változtat jó irányba szerintem. ez is olyan, mint erősíteni az ork seregét védelemnre picit, az ember seregét is erősíteni és a hullának is adni valami egyszerűbb védelmet, mert nagyon gyérek ezen a téren ezek a fajok, ha belevesszük hogy a tekiket vlahogy kevésbé lehetne meglovasítani, vagy nem lenne ekkora hazavágás egy ügyes kitekizés, akkor színesebb lenne a játék, mert egy-egy célra nagy biztonsággal megfelelne több faj is, nem csak egy... (azért is van zárójelben, mert offtopic téma, lehet hogy majd nyitok ennek is megbeszélést, ezt hagyjuk itt...))
|