Ejha! A mélyen tisztelt úriközönség nagyon bevadult...
Én is ismét beleszólnék: mivel sehogy nem tudjuk bizonyítani hogy mit művel a két első klán ezért felesleges belemenni bármiféle spekulációba. Majd élesben kiderül hogy mit tudnak.
De kedves Zoli, Wand, és nem sorolom tovább a neveket: attól, hogy ti most itt kiosztjátok az észt, nem lesztek közelebb 1540 körnél pl hozzánk, nem fogunk tudni rögtön próbára tenni titeket. Azért mert én szóvá tettem hogy nem feltétlenül ti vagytok a legszabályosabban játtszó játékosok nem kell arra gondolni hogy azért tettem mert eleve feladtuk azt hogy megtámadjunk titeket. A mi részünkről arról van szó, hogy mindezek előtt még fel kell készíteni az újonnnan alakult és újból megújuló klánunkat, és előttetek még van elenfél akit le kell győzni ha már felkészültünk. Addig is tanulunk minden újat amit lehet, és készülünk fel a csatákra. Ettől függetlenül mint rögtön magát a forrást, azaz titeket nyugodtan próbára tehetünk kérdéseinkel, hogy valóban úgy van-e ahogy feltételezzük, hogy nem tisztán játtszotok. És nem azt várja szerintem senki hogy lehorgasztott fejjel beismeritek, de a válaszaitokból kiderül az avatott fül számára. Ugyanis nehéz elhinni, hogy ha nem támadtok egymásra mert párok vannak kettőtök között szétosztva és hasonlók, akkor az nem lehetséges-e hogy pénzt adtok-e át, hiszen annyi ember mondja, az is kering a levegőben kedves Zoli, hogy több országod van az A-ban. Azért kérdezzük, mert mégis minket is érdekel, hogy ebben mennyi lehet az igazság, és azt is szerintem tudja itt mindenki, hogyha véletlenül beletenyerelnénk a tutiba, akkor se ismernétek be, de azért mindenkinek jólesik feltenni ezeket a kérdéseket, mert itt végre fel lehet, és mert remélik valahol csak kibukik a lóláb. A legtöbb játékosnak már az is hihetetlen hogy valakinek több mint 100k lovasa van, és még csodálkoztok a legendákon melyek titeket öveznek? Sok olyan klán van amely meg se szervezte a 24órás őrséget, és megint rejtély számukra az, hogy van ilyen csapat is egyáltalán... Jó lenne ha mindenki azért kicsit elgondolkodna mielőtt FLAME-et ordibálva habzó szájjal a dühöngő tömegre veti magát... (tudom, azért nem ennyire elfajult a helyzet, de had túlozzak, jó?

) Ennyit akartam mondani. Remélem nem beszéltem sok hülyeséget így hajnalban...