View Single Post
Old 07-27-2006, 13:20
solven solven is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

nekem a tábornokos és a gazdálkodós dolog tetszik

viszont a tolvaj és varázsló személyiségekkel kéne kezdeni valamit mert most tolvajt csak félelfnek éri meg választani, a többin nem változtat sokat, és a varit is csak azok választják, akik a sok személyiség miatt jobbat már nem tudnak, de ami itt le van írva (a varik +2% -a körönként, és a kvesebb fáradás, na meg a toliknál a +20% zsákmány kicsit durva

valahol viszont már felvetődött az ötlet, hogy a toli és vari személyiségek egy bizonyos bónuszt adjanak (tezsem azt + 10 vagy 20% toli- és varierő)

nekem ez tetszik, mert így szinte mindenki használhatná ezeket, és megéri ezt választani akkor is ha még csak 1 személyiséges az ori

és szerintem még a kereskedő személyiségen is kéne valamit változtani, mert most ha teszem azt a bank helyére könyvtárat teszünk, és tekit írunk piacra, akkor sokkal több hasznunk lehet belőle mint amennyi kamatot kap a bankokból a kereskedő személyiségű ori
(na meg mostmár egy drágakőbánya is több hasznot hoz egy banknál)

mert egy ban körönként max 7500 arany hasznot hoz, ez húsz kör alatt 150000 arany
egy könyvtár viszont 20 kör alatt megír 100 tekit, amit ha eladunk darabontént 2000 aranyért (ami szerintem nagyon nagyon olcsó) máris 200000 arany hasznot hoz

tehát szerintem is kellene valamit változtatni