View Single Post
Old 08-08-2010, 10:08
jon1981 jon1981 is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 76%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A veszteségek útközben, ÉS a segítségnyújtás teljes időtartama alatt érik a segítő seregeket. Nem otthon vannak, a megszokott barakkjukban, fedéllel a fejük felett, hanem egy másik országban, sokkal mostohább körülmények között elszállásolva (gondolj bele, nem a szövetségesed barakkhelyeire költöznek be, hanem csak a szabadban sátraznak, akárcsak útközben).
Az 1.0 verzió óta vagyok játékos, sok változáson ment keresztül a játék, ami átlagban véve pozitív hatással bírt. Eddig csendes szemlélődőként figyeltem a fórumot, a rutinosak hozzászólásait, a fejlesztésekkel kapcsolatos ötleteket, nem szóltam ezekbe bele, mert volt sok okos ötlet, és kreatív javaslat. Sokmindent megértem már Én is, sohasem nyavajogtam változtatások miatt, de ezt most nem tartom fair-nek, nemtudom mióta üzemel így a játék, lehet hogy régebb óta, és eddig nem tűnt fel...

Akkor most ellenkeznék:
Mi az hogy mostohább körülmények között?? Extra pénzt kell fizetnie annak az országnak akihez mennek a segítő seregek, megfelelő mennyiségű gabona kell nekik stb. akkor ne haljanak már meg az ott-tartózkodásuk alatt, ez olyan, mintha a saját országukban is halnának meg (ami hozzáteszem így lenne fair, ha már idegen országban is dögledeznek). Kapnak elég pénzt, az idegen ország infrastruktúrája nem olyan, hogy fogják magukat és meghalnak, ez teljesen nonsense... Akkor vezessük be azt, hogy minden 20. körben meghal 100 egység, mert megöregedtek.... ne vicceljünk már...

Akkor nézzük tényként a számokat:
1500 íjásznál meghal 56, ez kb 4%, és ez 5.szint, vegyünk egy felsőbb szintű országot, ahol a szövetségesek mondjuk 4000 íjászt küldenek (ami nem is sok) segíteni, akkor az 160 veszteség, csak azért mert ott tartózkodtak. Hozzáteszem, azt megérteném, hogy egy X hektár, vagy X nagyságú segítő seregből halnak meg ott-tartózkodás alatt (mint pl tekercs amortizáció, hektártól függő %), de 5. szinten, ahol a max föld 600 hektár nagyon unfair-nek tartom...

A másik dolog, hogy sem itt a fórumban, sem a súgóban nem találom ennek nyomát, akkor légy kedves vezettesd be a súgóba is, hogy az ott-tartózkodó seregek veszteségeit hogyan számoljuk ki. És akkor NE kelljen magas zsoldot fizetni nekik, ez nem magyarország...

Köszönettel.