Thread: 1A események
View Single Post
Old 08-08-2010, 01:24
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
nem értelek!!ugyan mire kellett a támadó bakker!!!
elárulom neked a nagy titkot!!lefokozod és olcsón kirakod katonának!!!9k körüli áron úgy felszedik mint a szél!!értetlenkedni mindig egyszerűbb mint elismerni hogy simán leiskoláztak pénzügyi manőverekkel és tökösséggel!!
mellesleg ilyen az amikor az agresszor vesztesen elkullog nem olyan mint a minap
azt hiszem az ingyenpiára én is vevő leszek ha elvisz valaki
Azért Taszi mutass egy olyan klánt amelyik egyáltalán rámert állni a Minigunra ?
Szerintem őszintén senki nem mer kockáztatni és odaállni a Big alsószeléhez és ráállni. Mi megtettük, szarul jöttünk ki belőle akár azért mert utalgatás volt, akár azért mert szerencséjük volt a fiúknak hogy visszatudták venni az elitjeiket és még visszatámadni is maradt elég lóra pénz Ami innen nézve elég necces külső segítség nélkül. De maradok naív

Gratula a támadóknak ezenfelül. Attila a majd legközelebb bejött (sajnos)
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote