Thread: 1A események
View Single Post
Old 08-07-2010, 19:42
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Nem muszály köszi

Le van mentve a piac képernyőfotóval aki szeretné látni, szívesen átküldöm nekik, hogyan lehet "becsületesen" harcolni, mert ugye ehhez kétség sem fér.
1,5 milla elit és 1,1 milla támadó fogyás hirtelen a piacon elég szokatlan kereslet de hát az égiek mindig is a felső vezetéshez vannak közelebb

Örülök neki, hogy megtanítottatok egy magamfajta régivágású srácot a modern becsületes harc rejtelmeire.

A gratulációm őszinte!

De az egész műsor a Reaktorral folytatott tegnapi telefonbeszélgetésünk ellenőrzése végett történt. Nekem nem voltak kétségeim affelől, hogy valószínűleg mit fogok tapasztalni ezért felkészültem és szépen lefotóztam a képernyőt a piacokról kb 2 órán keresztül, hogy ne lehessen egy-egy "nemigazzal" cáfolni.

Aki akar az hisz neked akit érdekel a valóság az pedig elkérheti tőlem a "bizonylatokat" és eldönti mi történt. A lényeg, hogy ugyanaz a játék folyik nálatok ami ellen mereven tiltakoztok és fel vagytok háborodva. Az egyedüli különbség 2006 és 2010 között a résztvevők személye.

Ha már így csináljuk jó (mindig is így ment mióta 10 éve játszom) de a "becsület bajnokai" PR egy kicsit erős Uraim és Hölgyeim.
Én a falnak beszélek?
Megvettük a sajátunkat.

Ebben mi a szabálytalan?
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote