Quote:
Originally Posted by Redback
Nem azt akarjuk, hogy egyenlő esélye legyen, a napi 2szer belépőknek. Azt akarjuk, hogy azoknak legyen egyenlő esélye, akiknek a klánban nem csak aktív játkosok vannak, hanem akik mondjuk nem tudják megtenni, hogy teloról/laptopról belépjenek.
|
Sziasztok !
Reaktornak Teljesen igaza van !
Vagyunk egy páran olyan speciális helyzetben , hogy munkánk is van és meg is élünk belőle .
Erdély és rrrrrrr beírásaitok alapján csak olyanokra utaztok akik nem tudnak eleget lenni a gép előtt vagy csak emberi időben este valamedig és napközben is csak ahogy a munkájuk engedi . Ha csak földecske kell és nem akartok igazán játszani akkor továbbra is támadjátok azokat akik nem figyelnek és kis klánban vannak .
Szerintem a nagyklánokban 24-es távol van mert kötelező !
Ha meg kell oldani valamit akkor ip-váltás és megoldják , akár 5 sereget is kiküldenek így

Szerintem az aktivitás nem lenne kisebb ha a vezérnek több jogosultsága lenne .
Max a potyalesők nem támadnának , hanem nekik is meg kéne tanulni játszani ha el akarnak érni valamit . Mert jelenleg ők arra kalkulálnak , hogy nem jön szembe 5 sereg nem bontanak alá , nem fokoznak el , sőt egyáltalán nem lesz harc , hanem csak ütnek egyet és viszlát ...
Tehát a klánvezér szerepének az erősítését támogatom , hiszen így válhat ellenőrizhetővé és kontrolálhatóvá a játék .
Én úgy gondolom , hogy kicsit lecsökenne a kislétszámú klánok száma és inkább ők is összeállnának nagyobbascka klánokba .
Ha errősítjük a klánvezér szerepét azzal szerintem a csapatmunkát segítjük elő , hiszen erről szól az 1/A
Totya