Thread: 1A események
View Single Post
Old 08-06-2010, 04:24
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Tehat ugy gondolod, mi vettunk tamadot azert, hogy ok vehessenek lovast?

Meg egy kerdes: ha 4-kor utottek be, es 3-kor alltak rajuk, miert ejfelkor vettek be a lovat? Hogy tobbet egyen? Valamint ha nem lett volna vmiert penzuk lovat venni, akkor miert a tamadot vettek meg kesobb a piacon?

Gratulalok az osszeeskuveselmeletedhez, de ismet csodot mondott.
Csődöt? Remy szokd meg,hogy vannak dolgok amik számodra nem érthetőek. Elég ha mások értik egyenlőre vannak későn érő típusok.

1. Lovasvásárlás...
Gondolom az időpontok közelségéből, hogy azt felszedte valamelyik de elfogyott a lé. Elkezd hangosan imádkozni hátha valaki támadókkal szeretne támadni

2.Támadó vásárlás....
Természetesen az vette aki segít a Minigunnak. Ne részletezzük ki az. Miért? Azért mert ahogy mondtad a kicsik nem vittek runát hanem támadót vittek ezek szerint. Valaki szemét módon alájuktesz és kénytelen vagy felszedni, hogy tudjanak lovast venni.

3. Időpont...
- Talán nem ő a vezér és lefekszik, de elötte feltölti magát...
- Talán a saját lovasait akarja visszavenni, de közben alátett valaki
- Talán nem akar az uj nap piacaiból elcseszni reggel 3kor...
- Talán valami tökmás oka van rá kit érdekel?

Ugyhogy nagyon szégyellem, hogy tényleg ennyire mellé lőttem az elméletemmel elnézést mindenkitől, amiért nehezen tudom elképzelni, hogy 12 milliárd aranyból 3napig (vagy tovább nem számolom) üt valaki akinek nincs egyetlen tanyája sem. Benntartja a seregeit, lefokoz klánráállásokkor és alábont 16-20 körökre és egy kör mulva ujraépít 1500-as átlagos építőanyagáron.

De nem is ez a legdurvább egy klán segítség egymást rendben... Nem ezért hoztam fel ezt a témát itt!
Az zavar, hogy egyértelmű dolgokat tagadtok le és nézitek idiótának az embereket. Sértő megjegyzéseket kioktatásokat kell elolvasnom olyan embertől aki benne sincs abban a klánban amiről beszélünk! Hát Remykém ez a stílus az ami miatt ez idekerült.
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to monro For This Useful Post: