View Single Post
Old 07-27-2006, 10:15
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
Az én verziómban a tudós-tábornok óriás még mindig sokkal gyengébb mint jelenleg a tudós-tábornok ork. Ezt próbáld megérteni, hogy a tábornok személyiség kihasználhatóságán próbálok segíteni? Szted jó, hogy csak 1 faj tudja kihasználni?(
Hát, azért a férőhelyét és a tolik elleni védelmét is figyelembe véve, az óriás nem gyengébb mint az ork, ezt te is tudod... Lehet, hogy nem támad annyira jól mint az ork, de így is a második legjobb a támadója a tudós óriásnak és emellett a második legjobb a védekezésben is...
Amúgy értem én, hogy mit szeretnél, csak így ebben a formában ez nem jó, ezért is beszélgetünk róla, hátha valakinek eszébe jut valami értelmesebb ötlet!

Quote:
Originally Posted by monro
Milyen 2%-os tolikról beszélsz? A tolvaj személyiség annyival változna, hogy többet tud LOPNI a mostanihoz képest! Gyilkolni gyujtani nem fog jobban! Komolyan nem értem néha miért nem gondolod át mielött lereagálod
Én speciel a tolvajok felfedése nevű variról beszéltem ami most 3% készülibe kerül alapban, ami a vari személyiség általad javasolt módosításával együtt 2% lenne és regennel megtámogatva símán lent lehet tartani egy tolis készülijét vele amellett is, hogy közben más ártókat is nyomsz neki...

A tolis személyiségben pedig a teki lopás erősödése lenne gáz, mivel így is secperc alatt óriási károkat lehet okozni a teki lopással, így meg még többet lehetne, hisz a nagyobb regeneráció és a nagyobb zsákmány együtt hatványozottan növelné a hatást...
És születnek emberek.
Reply With Quote
Sponsored Links