Quote:
Originally Posted by monro
Arra céloztam, ha a Biggun ennyire preferálja a harcokat másnál akkor mutasson példát! És mutassa meg esetleg, hogy a Mini puska akkor is tud lőni ha a Nagy fegyver is működik éppen. Van elég saját méretű célpont, lehetne presztízsfeladat pld a legnagyobb klánütés címe a legnagyobb klánnak is.
Nem tudok szívemből gratulálni
|
1. Lehetne. Mar nem egyszer utottunk volna 10k hektar felett. Ebbol egyik esetben a kedves haverod mar a raallas elott osszetojta magat, es kidobalta a tagokat, es a forumra jott oromkodni. (Zou).
A pekek ugyanezt tettek, csak raallaskor.
Szerinted van ertelme tobb10ezer epuletet atepiteni, eplistazgatni, szamolgatni, tervezgetni, kirugni a fel klant, nagy kockazatot felvallalni, amikor a celpont klannak 99%ban az a reakcioja, hogy nevetve kidobalja a tagokat?
Szep volt, amit a Pannon csinalt, de bevallom, kb 5% eselyuk volt, hogy ussenek is vmit a Pekeken. (lasd, szilveszter ejfelkor is kiszurtak a klansereget). Bejott, makjuk volt, kb. 2 outjuk volt a riveren.
2. Akkor ne gratulalj, senki nem kenyszerit ra.
Amugy valoban, en a helyedben a vedelem alatt levo orszagot bontottam volna 0-ra (ugyse tudjak beverni amig vedelem alatt van) egyeniben, es szepen alulrol betoltam volna a kisklant, leven nektek rengeteg bontasi tartalekotok van.
Innentol kezdve ne mondd, hogy nem volt taktikai lehetosegetek, mert rengeteg volt.
(Persze az nem biztos, hogy ez igy zajlott volna le, de lehetosegnek lehetoseg, raadasul folddel kecsegteto lehetoseg, nem csak "talan vedjuk" lehetoseg)
Az mar a ti bajotok, hogy nincs penz bontani, senkinek nem tiltott pl. nyers felhalmozasa.
Nagy titkot viszont nem arulok el, hogy a kisklan nem vitt ki runat, igy nincs semmi utalasi lehetoseg runaban, mint ahogy eles szemuen eszrevetted. (Bar ezekszerint leginkabb rosszmajuan, nem elesszemuen)
Totya: talan nem arulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy az a "szembemenetel" az alapvedelmet sem utotte volna at, ergo ha csutkaures a klan, akkor is pattant volna.
Penz ide, egyseg oda, en orulok, hogy az ifju nemzedek ilyen sikeresen harcol. Ti bajotok, ha irigykedtek.