View Single Post
Old 07-27-2006, 09:59
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
Ez csak akkor lenne igaz ha ugyanaz az ori egyszerre lenne, varis-tolis és sereges úgy, hogy közben termel is. A legtöbb személyiség értékei nem tekinthető összevonhatónak. Valamennyit egyértelműen nőne a többszemélyiséges orik előnye, de azt hiszem, hogy akik ilyennel játszanak meg is érdemlik. NEm kevés kitartás kell ahhoz, hogy egy orit többször körbevigyen valaki.

Mégvalami...
Ezzel talán rá lehetne kényszeríteni az 1A-s orikat is az önként távozásra, ha nem akarnak olyan országok ellen hadakozni akik a több személyiségük miatt esetleg nagyon megerősödtek már. Ez egy nagyon fontos szempont
Nana, azért egy tudós gazdálkodó óriás, vagy elf pld elég mókás tud ám lenni már most is, anélkül is, hogy ne éheztetne... vagy mint írtam, a tudós tábornok óriás a te verziódban elég dúrva lenne... 1,76985-ös szorzója lenne minden támadó akcióra a mostani 1,6767-es-el ellentétben, ami már az egyszemélyiséggel rendelkező tudós óriáshoz képest (1,661175) jelentős előny... hogy a 2%-os készülibe kerülő tolvajok felfedezését már ne is említsem... szóval hidd el, ezek jelentősen változtatnák a játékegyensúlyt...

Mint írtam, egyedül a gazdálkodó változtatásával értek egyet veled...
És születnek emberek.
Reply With Quote