Szerintem egyáltalán nem kéne mindenféle "jogosítványt" megadni. Miért lenne az a cél, hogy akár 1ember is be tudja védeni az egész klánt? Elvileg mindenkinek a saját országát kéne vinnie, minden szempontból. Ez egy ilyen játék, aki nincs gépnél, azt könnyebben beverik és kész. Ne az legyen már a cél, hogy napi 2x elég belépni, és aztán ugyis van valaki a klánban, aki majd intézi amit kell. Nem mindenki annyira függő, hogy elvárja a hajnal 3kor történő ébresztést, sőt vannak sokan akik inkább meg sem adják az egyéb elérhetőségeket.
Én arra szavazok, ne lehessen megcsinálni semmit más országában, a máshoz való belépkedést pedig sokkal erősebben szankcionálnám. Jelen pillanatban persze én is belépek máshoz ha védeni kell, de csak mert van rá lehetőség. Jobb lenne ha nem lenne. Sokkal pörgősebb lenne az A-is, több támadás stb. Ez pont egy ilyen egyszer fent-egyszer lent játék, felesleges azt erősíteni, hogy létrejöjjenek az "ugymond" tökéletes klánok, mert nem lehet meglepetést okozni. (már igy is túl sok ilyen van).
Ilyen erővel be lehetne vezetni lentebbi szinteken is a szövivezérnek ilyen jogokat, és azonnal meg lehetne ölni vele minden csoportot, mert elvesztené a játék az "izgalmát".
|