[quote=wand]
Quote:
Originally Posted by aúú
pont ezaz, mondjuk ugyannyi vari helyünk, van csak nekem nincs bent varim, te rámraksz 36 kör vihart + százat 10k varival. én veszek 10k varit és 2 körre tudom felrakini a növekedést+ a napsütést.
a te 10k varid miért tud az én mezőgazdasági területeimre 36k-ig ható szárazat feltenni, miközben a saját 10k-m 10ed annyir ideig hatót sem tud a saját területemre feltenni??
egyébként ez a érvelés ott is sántit, hogy pl te 10k varival az én 1000 tanyámra fel tudsz tenni 36 kör szárazat, de én mondjuk 50k varival törpeként a 20 raktáramra nem tudok feltenni 5kör raktárkulcsot sem 
|
Ez az érvelés meg ott sántít, hogy a varázslatok sikerességének semmi köze a termelőegységeid számához, annál inkább a varázslóid védőerejéhez. Nem kell kitenni varit (nagy területen főleg!) ha van ellenséged a közelben és akkor nem tud rádtenni 36 kört sőt 1-et sem valószínűleg.
Teljesen jól le van védve sztem jelenleg, hogy csak HATALMAS varázserő különbséggel tudsz valakire sokkörös ártót tenni.
Más kérdés, hogy miért nagyobb az ellenvarázslat sikerességi esélye,mint más varázslaté és vajon miért szed le több készülit mint a felrakásé?
Egyébként az alapkérdés jogos változtatni kéne rajta. De a sikeresség ártóvarizás esetén kérdésben egyetértek CL-lel és a jelenlegi szabályozással.