View Single Post
Old 07-26-2010, 13:04
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
Ati azt is leírta már párszor, hogy ez a javaslat azokat célozza, akik nem szeretnek, vagy idő hiányában, vagy bármi más okból nem tudnak aktívan játszani A-ban. A 2B max földhatárának tologatása mennyiben segít rajtuk?

A fix határ után rögtön kék szám, na azt én is támogatnám, de azért lássuk már be, hogy a plusz szemért tenni is kell valamit. Aki aktív, és szeret A-ban játszani, az azt, hogy teljesíti a feltételeket, a többiek meg valami formában szívjanak már, ne hulljon ölükbe a kék szám, na ez lenne a kétszer körbemenetel.

ha valaki amikor a 2B-ből fellép mondjuk 1900-2400 heki között attol még nem kap kék számot. Ezért mondtam a fix hekit egy 6000-re és ha azt eléri akkor hajrá fordulhat
oda azért el is kell jutni. és egy átlagos orit számolva fedezve sokba lesz neki
és ütve se egyszerü.
meg közbe le is verhetikD

2x fordulni hogy legyen egy kék számom?? Ennyire előre nem tekintek ki tudja hogy fél év mulva éppen hol leszek.

Pont én beszélek aki lazán letörli az oriját ha olyan a kedve akár az 1A topjába van akár a 2-be
de itt nem rolam van szo, hanem aki kicsi is meg árva is, meg nincs aki adjon neki enni

majd erre a tenni valamit majd irok, de most rohanok, mert idő van
Reply With Quote