Quote:
Originally Posted by Takanohana
Ati azt is leírta már párszor, hogy ez a javaslat azokat célozza, akik nem szeretnek, vagy idő hiányában, vagy bármi más okból nem tudnak aktívan játszani A-ban. A 2B max földhatárának tologatása mennyiben segít rajtuk?
A fix határ után rögtön kék szám, na azt én is támogatnám, de azért lássuk már be, hogy a plusz szemért tenni is kell valamit. Aki aktív, és szeret A-ban játszani, az azt, hogy teljesíti a feltételeket, a többiek meg valami formában szívjanak már, ne hulljon ölükbe a kék szám, na ez lenne a kétszer körbemenetel.
|
ha valaki amikor a 2B-ből fellép mondjuk 1900-2400 heki között attol még nem kap kék számot. Ezért mondtam a fix hekit egy 6000-re és ha azt eléri akkor hajrá fordulhat
oda azért el is kell jutni. és egy átlagos orit számolva fedezve sokba lesz neki
és ütve se egyszerü.
meg közbe le is verhetik

D
2x fordulni hogy legyen egy kék számom?? Ennyire előre nem tekintek ki tudja hogy fél év mulva éppen hol leszek.
Pont én beszélek aki lazán letörli az oriját ha olyan a kedve akár az 1A topjába van akár a 2-be

de itt nem rolam van szo, hanem aki kicsi is meg árva is, meg nincs aki adjon neki enni
majd erre a tenni valamit majd irok, de most rohanok, mert idő van