Thread: 1A események
View Single Post
Old 07-20-2010, 10:43
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Jelen utes is 100%-ig a Zoli erdeme, O talalta ki, nem a Te taktikad volt.
Látom nem vallod a kifelé zárást.

Akkor elmondom a sztorit az én szempontomból. Hajnalban ütöttem egyet, reggel ébresztett Zoli hogy üssek még egyet. Ott sajnos lefelé ment az ütés.
De ekkor jött Zoli és kitalálta, hogy megfelelő mennyiségű átépítéssel pont mellé kerülhetek és mehetek újra. Kiszámolta, hogy mikor kéne és mennyit építeni. Mondta, hogy sok tornyot dózeroljak és a bejövő tornyokkal védjek.

Ámde a célpont elment szabira.

Ildi csinált éplistát a következő lehetséges célpontról, akit el lehetne kapni a bejövő tornyokkal.

Úgy döntöttem megyek akkora sereggel ami felülről is beveri, és ha támadnak annyi sereget engedek, hogy alulról még beférjek. a fostos 5 mp alatt frissülő nettel kiszúrtam a sereget, a kiszámolt tekercsmennyiséget betettem a rakiba és szépen megvolt a hely, és még alulról is ütöttem.

Ekkor felhívtam Zolit, hogy szépen pattanni fognak, de a bejövő tornyoknak kézzel vagy HT-val fokozzak embert. Mondta, hogy legyen mindkettő.

Zoli nagy segítség volt, ezt nem tagadom le, hidd el, hogy hálás vagyok. Ha ő nincs, tegnap egyetlen hekit sem ütök, mert motivált és adott sok-sok tanácsot.

De a 100% merőben túlzás. Nem kell nagy tudás persze kiszámolni mennyi veri be az ellenfelet, alábontani, kitalálni mennyit engedjek el, a távolban lévő seregnek megfelelően sereget engedni, nem vagyok ezzel nagyra hidd el, naponta mennek fel orik elég magasra mostanság.

A bejövő torony most egy jó kis plusz volt, de te írtad legjobban, hogy mekkora lámaság volt benézniük.

Ami meg téged felcseszett a taktikáM szó volt, amit használtam, és számomra csak annyit jelentett, hogy az én orim csinálta. Nem azt, hogy én szartam a spanyol viaszt, vagy hogy senki nem adott tanácsot. De ennyi erővel sosem a taktikáM, mert mindig kell hozzá Ildi az éplistáival, Te a korbácsoddal, Ati a távolozásával, stb.

A lámázás meg egyáltalán nem arra vonatkozott, hogy a bejövő épületekkel nem számoltak, hanem arra, hogy kétszer lehetett őket ütni úgy, hogy valaki ott volt a klánból, de a célpontot nem sikerült elérni, hogy :55-ös távollal ki lehetett szúrni a támadó sereget, és hogy elfokoztak egy csomó egységet fölöslegesen.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]

Last edited by Padlócsempe; 07-20-2010 at 14:36..
Reply With Quote