View Single Post
Old 07-16-2010, 21:23
Totya&Törpe's Avatar
Totya&Törpe Totya&Törpe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Nem azért, mert nekem nincs giga termelő orim ANARCH-ban, de határozottan ellenzem a javaslatot. Miért teszem mindezt? Jelenleg is elképzelhetetlen előnyük van az ilyen orikkal rendelkezőknek, nem csak csatározás, de haladás szempontjából is. Az, ha egy fenti Tudós vagy Túlélő esetleg Gazdálkodó vagy Kereskedő lesz csak még tova mélyítené ezt a szakadékot, ami szerintem nem segíti elő az anarchista játék érdekeit.

Belső fórumon volt egy érdekes beszélgetés a közelmúltban arról, hogy mi is az igazi gond ANARCH-ban. Elsősorban azt neveztük meg, hogy nagyon kevés az olyan kezdő, aki saját erejéből (értsd: nem VIP pénzből vagy tápolva) tud eredményeket elérni. A második a régebbiek hozzáállása volt, azaz hogy a tapasztaltabb és vagyonosabb játékosok ingyenföldként kezelik az újakat. Lehetséges megoldásként utóbbira határozottan nemes lelkületű javallatok hangzottak el, amik sajnos nem összeegyeztethetők az emberi természettel.

Ez a javaslat szerintem csak párak egyéni érdekeinek kedvezne, másnak nem.

érthető hogy számodra igazából semmi jót nem jelentene ha szbad így fogalmaznom ne értsd félre hazsnod nincs belőle esetleg hátrányod(nem hinném)
mint te is írtad" ne erősítsük őket tovább" kb ez jött le szted nem tök mind1 amúgy egy orinak hogy milyen hisz amőgy olyan méretű hogy pfúú....ez csak egy renoválás vagy extra sztem sok vizet nem zavarna remélem érted mire gondolok
belső fóruos beszélgetésről sztem lemaradtam de ha gondolod rajtam nem múli üljünk le egyeik este és vitassuk meg a dolgokat min változtassu k hogy jobb legyen
erre az ütögetősre anynit hogy kb 2éve nem vertem le senkit csak aki azt kiérdemelte volna vmivel pont ezért hogy ne mi legyeünk a gonoszak és hátha lesznek újak
és igazad van az újak nem kitartóak veszik a javakat orikat de használni már nem tudja(tisztelet a kivételnek)
és van a másik véglet aki leragad y-ba 200hekin és mindenkit ok nélkül bántanak na sztem ők ilyesztenek el sok mindenkit
és a másik nem mondok neveket akiknek nincs termijük sehol de van akár 100orijuk is szted ők hány újoncot nyomnak le M-be H-ba y-ba?és nem játétudással nyernek csak sok orijuk van a ludas disznós dolog )
szóval sztem nem az úgynevezett "krémmel" van a gond bár lehet én ezt rosszúl látom nem tom...
1hétig nem leszek megyek nyaralni ha visszjöttem visszaolvasom majd és leülhetünk dumálgatni ilyenekről esténként úgyse tudok aludni olyan meleg van
kb ennyit szerettem volna leírni
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Totya&Törpe For This Useful Post: