View Single Post
Old 07-25-2006, 10:52
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by aúú
Távolbalátás: A varázslat segítségével megtudhatod, hogy közelednek-e országod felé támadó seregek, és ha igen, milyen sereg, és mennyi idõ múlva éri el országodat. Minél távolabb van a támadó sereg, annál pontatlanabb a becsült eredmény. (15 kör felett megtudhatod, hogy közeledik-e Feléd sereg, és ha igen, ki küdte, 10-15 kör távolságból 1000-es pontossággal megtudhatod a sereg nagyságát, 10 körnél közelebbrõl pedig 100-as pontossággal tudhatod meg, hogy mekkora támadó seregre kell szamíts.)

Ööö... a súgót szándékosan nem idéztem, mivel a védőerő kiszámításának problémája álltalában kezdő játékosoknál jelentkezik akik nem igazán olvassák el amit el kell olvasni.
Ezért inkább beírtam egy kevésbé nyers szöveget és ha valaki kiváncsi a pontos részletekre olvassa el a súgóban
Álltalában a távolbalátást mindenki próbálja lehetőségeihez mérten a körváltás előttre korlátozni, úgy, hogy maradjon ideje az esetleges reakcíóra. Kapkodás, segítség (ha van honnan), piac (ha van miből) ... nem bizos, hogy mindenkinek az az első gondolata, hogy ha 300pacit lát jönni az valójában 400 is lehet
Azért köszi az emlékeztetőt Régen olvastam, de azért még emlékeztem rá