View Single Post
Old 07-16-2010, 10:36
Totya&Törpe's Avatar
Totya&Törpe Totya&Törpe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Örülök neki, hogy úgy látod, hogy egy óriási termelőországgal csak jót lehet tenni a csoportnak, és nem feltételezel senkiről semmi rosszat.

De ha -- tegyük fel -- valaki nem azért vált egy hatalmas hadi országot át termelővé, hogy ezzel mindenki jól járjon, hanem azért, hogy mindenkit megszivasson, akkor a megnövekedett termelése elég lehet arra, hogy tönkretegye a piacot. És hányszor, de hányszor látom azt, hogy "megyek vissza szabira, mert drága a piacon a fegyver".

Ne legyen igazam, de túl sok anarchos "jócselekedet" fordult már kudarcba a nem rendeltetésszerű használat miatt. Ha jól emlékszem, akkor a gigaországok felfedezéseiül szolgáló katonák is eredetilag a csatákat voltak hivatottak elősegíteni. Ehelyett a béke szigetét hozták létre.

Ati az Anarch nagyon sokat változott az elmúlt 5-6évebn amióta játszom...
ha ebből indulunk ki amiket olvastam az elöbb hogy átvált egy nagy termit elf-re vagy orkra hogy bosszantosn bárkit is vagy Törpre megnövekedett termelés miatt
ugye ezeket írtátok elöbb ...
az Anarch az olyan hogy jóban vsgyunk sokan... y-ba csak annak van termije aki viszi a szintet innentől itt nem lehet semi extra változás csak játék könnyítés ...
M H mint írtam itt úgyse vált senki hisz kicsik az orik felvihető bárhova bármi ...
D itt lenne több változás sztem de itt meg közös összefogással rendet tettünk és bárki is váltana elfre vagy Törpe max torony/barakkal is betudjuk verni ezt mise bizonyatja mint anno meg is tettük
jó melo volt de sikerült
szóval Anarch erről szól barátságok haverságok összefogás amivel mindent lehet kezelni
Reply With Quote