Quote:
Originally Posted by Ati
Örülök neki, hogy úgy látod, hogy egy óriási termelőországgal csak jót lehet tenni a csoportnak, és nem feltételezel senkiről semmi rosszat.
De ha -- tegyük fel -- valaki nem azért vált egy hatalmas hadi országot át termelővé, hogy ezzel mindenki jól járjon, hanem azért, hogy mindenkit megszivasson, akkor a megnövekedett termelése elég lehet arra, hogy tönkretegye a piacot. És hányszor, de hányszor látom azt, hogy "megyek vissza szabira, mert drága a piacon a fegyver".
Ne legyen igazam, de túl sok anarchos "jócselekedet" fordult már kudarcba a nem rendeltetésszerű használat miatt. Ha jól emlékszem, akkor a gigaországok felfedezéseiül szolgáló katonák is eredetilag a csatákat voltak hivatottak elősegíteni.  Ehelyett a béke szigetét hozták létre.
|
Ati az Anarch nagyon sokat változott az elmúlt 5-6évebn amióta játszom...
ha ebből indulunk ki amiket olvastam az elöbb hogy átvált egy nagy termit elf-re vagy orkra hogy bosszantosn bárkit is vagy Törpre megnövekedett termelés miatt

ugye ezeket írtátok elöbb ...
az Anarch az olyan hogy jóban vsgyunk sokan... y-ba csak annak van termije aki viszi a szintet innentől itt nem lehet semi extra változás csak játék könnyítés ...
M H mint írtam itt úgyse vált senki hisz kicsik az orik felvihető bárhova bármi ...
D itt lenne több változás sztem de itt meg közös összefogással rendet tettünk és bárki is váltana elfre vagy Törpe max torony/barakkal is betudjuk verni ezt mise bizonyatja mint anno meg is tettük

jó melo volt de sikerült

szóval Anarch erről szól barátságok haverságok összefogás amivel mindent lehet kezelni