View Single Post
  #186  
Old 07-08-2010, 16:54
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,626
Activity: 0%
Longevity: 85%
Default

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Ati, őszintén, majd elkezdem 600k-n gyújtogatni a 40k pontra lévő hullát, biztosan eredménnyel, majd ő biztosan nem fog felfokozni... És annyi sereg elég neki, hogy nem elég, hogy irdatlanul szét kell bontsak, hogy kimenjek rá, de még valszeg 2 sereggel se tudok menni.
Akárhogy számolom, erős. Az egy dolog, hogy az aktív, jó játékosok nem nagyon választják, én se választanám, de lesz olyan, aki fel fog érni oda hullával, úgy, hogy lehet, hogy nem is csesztetik, mert csak elviharzik mindenki mellett pl klántámadással...

Lehet, hogy a lenti sűrű mezőnyben hátrányban van a többiekkel szemben, de fenn, ahol olykor 40-50k-ra nincs üthető, egyszerűen nem lehet visszatartani... Ott biztos terminátor.

eddig az elfel volt bajod, most meg a hullával az orkon kívül van olyan faj, ami nem szúrja a szemed? én pl. simán összemérném az elfemet egy hullával a környékemen.
Egyszerűen vonzanak a hullák és az ha, 1000 heki felett elkezdenek hullani a népek

szerintem nem gond, ha több sereggel magas hekin nem lehet szívatni a hullát. Ha több időm lenne, lehet kipróbálnám, de anarchban fogom tesztelni D-ben, csak legyen több időm
Reply With Quote