View Single Post
Old 07-08-2010, 08:18
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Nah itt nem értem, akkor minek védted...

sztem minden tapasztaltabb játékos tudja, hogy hogy is lehet kijátszani a jelenlegi szabályozást, nagyon könnyen lehet megbeszélt ütést tervezni msn-en,skypeon, teemspeaken stb pl..., mert az nem számít bizonyitéknak, mivel könnyedén hamisitható, arról nem beszélve,hogy egy 3.személy hogy juthat ezekhez hozzá... mindenesetre, sajnos tény, mint a való világban, hogy vannak csalások itt is. a kérdés már csak az hogy mi a reakció erre. egyfelöl az üzemeltetői szinten a legkorrektebb dolog az ártatlanság vélelme (ugye van jópár játék, ahol csak a gyanu miatt is kiraknak esetleg ártatlanul is.)

De ettől még a többi játékos nyugodtan kiállhat a saját igazáért,véleményéért mégha a játék szempontjából egzakt bizonyítéka nincs is. vagyis jelenteni nem tudja. viszont ha úgy érzi, hogy ez mégis csak igazságtalan, akkor ezt egy helyen jegyezheti meg, ez pedig a nyilvános fórum.

Hozzá teszem nem ismerem Katit, legalábbis tudtommal nem találkoztam vele a játékban, és nem is itélem el. de van 1-2 játékos akiről csak itt a fórumon köztudott lett sok "csínytevés" és mégis játszik, mert nem követett el akkora hibát. pl.: mindenki kedvence a "B csopi ura" Tibu...sőt ha jól emléxem őt egyáltalán nem védted meg,illetve támadtad is. ráadásul itt a fórumon...
Tiburól bebizonyosodott hogy csalt, át is rakták. Az nem volt alaptalan.
Plusz saját, személyes tapasztalatom volt, hogyan is lehet egy szövinek két négyes szövi és egy mf ellen harcolnia
Reply With Quote