View Single Post
Old 07-08-2010, 04:08
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Nah itt nem értem, akkor minek védted...

sztem minden tapasztaltabb játékos tudja, hogy hogy is lehet kijátszani a jelenlegi szabályozást, nagyon könnyen lehet megbeszélt ütést tervezni msn-en,skypeon, teemspeaken stb pl..., mert az nem számít bizonyitéknak, mivel könnyedén hamisitható, arról nem beszélve,hogy egy 3.személy hogy juthat ezekhez hozzá... mindenesetre, sajnos tény, mint a való világban, hogy vannak csalások itt is. a kérdés már csak az hogy mi a reakció erre. egyfelöl az üzemeltetői szinten a legkorrektebb dolog az ártatlanság vélelme (ugye van jópár játék, ahol csak a gyanu miatt is kiraknak esetleg ártatlanul is.)

De ettől még a többi játékos nyugodtan kiállhat a saját igazáért,véleményéért mégha a játék szempontjából egzakt bizonyítéka nincs is. vagyis jelenteni nem tudja. viszont ha úgy érzi, hogy ez mégis csak igazságtalan, akkor ezt egy helyen jegyezheti meg, ez pedig a nyilvános fórum.

Hozzá teszem nem ismerem Katit, legalábbis tudtommal nem találkoztam vele a játékban, és nem is itélem el. de van 1-2 játékos akiről csak itt a fórumon köztudott lett sok "csínytevés" és mégis játszik, mert nem követett el akkora hibát. pl.: mindenki kedvence a "B csopi ura" Tibu...sőt ha jól emléxem őt egyáltalán nem védted meg,illetve támadtad is. ráadásul itt a fórumon...
Tibut meg Katit azért nem lehet egy lapon említeni...
Reply With Quote