Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-31-2006, 00:23
lacqa lacqa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Roni
Azért ez jópofa. Ellenünk szövetkeztek már akkor ahogy elnézem elég régóta. És mindenféle eredmény nélkül. Akkor ez nem elgondolkodtató h esetleg vmit rosszul csináltok?
bizonyára nem sikerült jól kifejezni magam, ironikus akart lenni a post és egészen másról szólt...

de ha már leírtad - bár félreértetted amit írtam - azért elmondom (ugyan gyerek is leírta már és én is): igenis elgondolkodtunk, és arra jutottunk, hogy a jelenlegi helyzetben nem tudunk titeket leszedni. többek között nem tudjuk/akarjuk rászánni azt az energiát, ami ehhez szükséges lenne (erről szól az amivel észak vitatkozik pár üzenettel feljebb, teljesen értelmetlenül és számomra érthetetlenül kiakadva). talán a tudásunk sem elegendő hozzá. más feltételek sincsenek meg, mint például az anyagiak.

ezért aztán nem megyünk feljebb, mert kihúznánk a gyufát már mériéknél. de ahogyan te sem akarsz sem fordulni, sem nullázni, mi sem akarunk. elvagyunk, gyűjtögetünk, és játszunk más országainkkal. talán egyszer eljön az ideje hogy kihívók lehessünk, de semmiképpen sem akarunk úgy járni mint kis herceg...

az pedig aki a szabályokkal vitatkozik, nem mi vagyunk, és nem is mi voltunk eddig sem. mi elfogadjuk a kereteket, és megpróbálunk azon belül elérni valamit. ha módosulnak, majd ismét alkalmazkodni fogunk.

szerintem a jelenlegi keretek lehetőséget adnak mind a ti leszedésetekhez, mind a sima A-ból történő forduláshoz, így nem akarok rajtuk változtatni.

(ja és bocs, az előbb elfelejtettem írni hogy kockaskek tulajdonosa vagyok.)

Last edited by lacqa; 01-31-2006 at 01:05..
Reply With Quote