View Single Post
Old 06-19-2010, 15:15
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Engem egyetlen egy dolog zavar ebben az országnévben mégpedig egyszerüen az hogy ha felszínre kerülnek a zsidók bármilyen formában abban a pillanataba rásütik a másik emberre azt hogy rasszisták..Azt úgy néz ki hogy ök mindent megtehetnek , mondjuk engem KIMONDOTTAN ZAVAR
amikor a fórumra ezt írta be , hogy a "
Már megint akcióznak a gójok!
Zsidó Világuralom (#624398) [5/W] , 2010-06-19 10:26:46 "

Azért engem valahogy frusztrál ha Magyarországon Gójnak neveznek !!!!!!!! kérem mi ez ha nem rasszizmus ????

Természetesen ha Öket bármilyen formában csak egy icikepicikét is meg mered szólni egyböl fajgyülölö, rasszista meg mittudom Én mi vagy ja és természetesen gyülölködö...

Na most ha ATI gondolatmenetét követjük akkor a következö országneveknek is van létjogosultságuk / de természetesen ki lesznek tiltva mint nem elfogadható országnév /
- Arab Világuralom
- Fehér Világuralom / azt ide egyböl is ideírná mindenki hogy micsoda fasiszta meg náci aki ezen a néven indít országot /
- Néger Világuralom
- Kinai világuralom és írhatnám még a példákat ..

Szóval lehet a játék üzemeltetöjének és tulajdonosának ez megfelel mivel ö a FÖNÖK el kell fogadni de szerintem igenis veszélyes és provokáló magatartás ami melett jó érzésü ember nem megy el szó nélkül...remélem a csoportbéli országok meg is fogják tenni az ilyenkor szokásos intézkedéseket a Világuralom ki nem teljesedése érdekében...

Last edited by Blacky; 06-19-2010 at 15:17..
The Following 5 Users Say Thank You to Blacky For This Useful Post: