Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
én legalább 10 ilyen béna szövetségi kapitányt tudok mondani neked, és nem is túl messze földön munkálkodtak
Hát a németek meg csúnyán besültek, mostmár csak az argentinok,hollandok és a brazilok 100%-osak a nagyok közül.
|
No igen nem szokásom a játékvezetéssel foglalkozni így most sem teszem Klose egy marha volt láthatta, hogy milyen felfogásban vezeti ezt a meccset figyelhetett volna..De ennek ellenére még Poldi lábában volt az egyenlítés

De el kell ismerni ma mentálisan a német játékosok nem voltak toppon Föleg Klose és Podolski ...Azért hiába jó a kondijuk több mint egy félidön át emberhátrányban fociztak potosabban 60-65 percet ha jól emlékszem...A legnagyobb baj hogy Jogi Löw is szerintem rosszkor cserélt ugyanis lendületben voltunk támadtunk is meg miegymás és a cserék meg nem voltak kellöen felpörögve ebben a szituációban, és nem tudtak hozzátenni a mai játékhoz..De mindezek ellenére azért ÉN megdicsérném a Németeket mert az emberhátrány ellenére is simán hozhattuk volna X-re a meccset....
Most egy kicsit jobba odafigyelnek Ghana ellen és nem lesz itt semmi baj
Azért az is elgondolkodtatü, hogy a szerb fejekben sincs valami rendben ez már a harmadik olyan eset volt ahol tök feleslegesen szabálytalankodtak / most Vidic kezezésére gondolok, meg a 11-esre / és majdnem elmegy ezen a meccs..mentálisan nagyon nincsenek itt a szerbek, most igen nagy szerencséjük volt.....
Mondjuk nem örülök ennek, hogy nyertek, de izgalmas meccs volt még ha majdnem belevágtam otthon a Tv-ben a vizespalackot a kihagyott 11-es után..